ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ-Μάθε τα πάντα για το MEGA:Ποια θα είναι η παρουσιάστρια του MUSIC SCHOOL (λεπτομέρειες) -Τι γίνεται με το πρωινό; -Απογευματινή εκπομπή με Ζέτα ή όχι;

1
Τρέχουν και δεν φτάνουν οι άνθρωποι στα κανάλια και ήδη τα ραντεβού και οι παρουσιαστές κάνουν την βόλτα τους από αυτά... Το TVNEA σήμερα θα σας αποκαλύψει τι σκέφτονται στο MEGA για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Διαβάστε  όλα τα καυτά νέα του MEGA μέσα από ένα σύντομο (οσο μπορώ) άρθρο.

Πρωινό μαγκαζίνο
Με τα μούτρα στο πρωινό έχουν παίσει οι άνθρωποι του MEGA. Όπως σας ενημερώσαμε, η Ράνια Θρασκιά έχει μιλήσει με το κανάλι ωστόσο υπάρχουν αμφιβολίες από μερικούς μιας και το κανάλι θέλει να μην μοιάζει η εκπομπή με παλιά συνταγή. Μια παρουσιάστρια που ακούστηκε έντονα στο MEGA είναι και η Ελεονώρα Μελέτη. Ναι καλά ακούσατε, η Ελεονώρα φέρεται να έχει δεχτεί ένα διερευνητικό τηλεφώνημα, άκουσε το όλο κοσεπτ αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA αρνήθηκε μιας και δεν θέλει να μπει στην διαδικασία του καθημερινού αλλά και γιατί προτεραιότητα έχει το STAR ... Θυμηθείτε ότι η Ελεονωρα Μελέτη θα μας απασχολήσει πάρα πολύ το καλοκαίρι γιατί θα σκάσει κάτι πολύ FRESH....
Πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί κοντά στις κυρίες ένα αντρικό στοιχείο. Αυτός λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ο Άρης Καβατζίκης.

THE MUSIC SCHOOL
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο talent show του MEGA, THE MUSIC SCHOOL. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA τοσο η παρουσιάστρια όσο και η κριτική επιτροπή έχει σχεδόν κλείσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο TVNEA η παρουσιάστρια του show δεν θα είναι η Βικυ Σταυροπουλου καθώς ουδέποτε δέχτηκε πρόταση να παρουσίαση το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η παρουσιάστρια όσο και η κριτική επιτροπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA θα ανακοινωθεί αυτή την Τρίτη απο το Λοΐζο Ξενόπουλο στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει στου δημοσιογράφους...

Απογευματινή εκπομπή
Πράσινο φως πήρε ήδη η νέα απογευματινή εκπομπή του MEGA.Τι κι αν δημοσιεύματα μιλούσαν για ολικό πάγωνα , το κανάλι έχει ήδη εγκρίνει την εκπομπή για να βγει απο το Ιανουάριο στο κανάλι.
Όσο για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια, αυτό δεν έχει κλείσει ακόμα. Αλήθεια σας λέω, έχουν γίνει συζητήσεις με την Ζετα και είναι εντελώς γενική.
Η Ζετα Μακρυπουλια λόγο θεατρικών παραστάσεων δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο κανάλι , ωστόσο φαίνεται απίθανο να μην είναι αυτή η παρουσιάστρια του 2ωρου προγράμματος.
Πληροφορίες του TVNEA μάλιστα θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να βρίσκεται διπλά της...Για την ώρα αυτή η εκπομπή δεν απασχολεί το MEGA μιας και προτεραιότητα είναι το πρωινό.



Ο Γιώργος Πασχαλίδης  στα social media:
Κάντε ADD στο Facebook: Giwrgos Pasxalidis (κλικ στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvnea 


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυ καλο τ ρεπορτάζ σου και σημερα γιωργο. η ντορρετα θα ναι πολύ καλη σ αυτό πιστευω...για το voice kids δεν εχουμε ακουσει ακομα τιποτα, δεν εχουν ξεκινησει ακομα οι συναντήσεις για τους coach? ουτε καν φημες δεν εχουν ακουστει. για παρουσιαση θεωρω δεδομενη τη φαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !