Πασίγνωστη ηθοποιός: "Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο, με ενοχλεί!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια σε επιτυχημένη κωμική σειρά, που παίζεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, εξέφρασε την ενόχλησή της προς όλους εκείνους, που τυχαίνει να την σταματούν στο δρόμο, λόγω της αναγνωρισιμότητάς της.

"Να είναι καλά ο άνθρωπος και τον ευχαριστώ, αλλά όταν με σταματάει κάποιος στο δρόμο, μπορεί και να με ενοχλεί!" ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό της τηλεόρασης. Φαίνεται πως, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αποκάλυψε πριν λίγο καιρό πως απαγορεύει στο κοινό να τον αγκαλιάζει και να τον φωτογραφίζει, η πασίγνωστη ηθοποιός αποφασίζει να ακολουθήσει τα... χνάρια του και να ταχθεί υπέρ των απόψεων αυτών.

"Όταν κάποιος απαιτεί την προσοχή και τον χρόνο μου, με ενοχλεί, όπως νομίζω ότι θα ενοχλούσε και κάθε άνθρωπο. Μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει, την οικειότητα που δημιουργεί η τηλεόραση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορώ και να το αποδεχτώ" πρόσθεσε η ηθοποιός, μιλώντας στο SuperTV.

Ποια είναι; Ο λόγος για την ηθοποιό Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που απολαμβάνουμε φέτος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha, "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".


#ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TVNEA! Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "LET'S TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ; ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ "ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ" ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ";

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !