Nick O' Clock: η κούραση του Μουτσινά και τα σενάρια για την επόμενη σεζόν!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Μία από τις καινούριες προτάσεις του Alpha για τη φετινή σεζόν ήταν και το "Nick O' Clock" του Νίκου Μουτσινά. Φυσικά, όταν λέμε "καινούριες", δεν εννοούμε απαραίτητα και "πρωτότυπες", καθώς στη συγκεκριμένη κιόλας περίπτωση αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Το βραδινό αυτό talk-show, προϊόν αδιάφορο στην τηλεοπτική αρένα, δεν κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των τηλεθεατών και να ξεχωρίσει, όχι απλά στους πίνακες της Agb, που το 12% φαντάζει ούτως ή άλλως απογοητευτικό, αλλά περισσότερο στα άρθρα της τηλεκριτικής και των εντυπώσεων του κοινού.

Ο Νίκος Μουτσινάς, υπερεκτιμώντας τις καλλιτεχνικές του δυνάμεις, "αυτο-στριμώχτηκε", όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και κατέληξε τη φετινή σεζόν να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στο 100% των δυνατοτήτων του, οι οποίες πλέον μοιράζονται ανάμεσα στο "Δέστε τους", το "Nick O' Clock" και τη θεατρική παράσταση "Το ΚΤΕΛ". Και κάπου εκεί ξεκίνησε το γαϊτανάκι των φημών, σχετικά με την αποχώρηση του παρουσιαστή από την καθημερινή εκπομπή στον Alpha μεσούσης της σεζόν, η οποία οφειλόταν στην πίεση που δεχόταν από τα τρία παράλληλα στοιχήματά του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ευσταθεί.

Όσον αφορά τα σενάρια που... τολμούν να δημοσιεύονται και τα οποία κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συνέχιση του "Nick O' Clock" και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεν είναι τίποτε άλλο παρά αβάσιμες εικασίες. Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αποτελούν τον κυριότερο λόγο, σε συνδυασμό και με τις θεατρικές υποχρεώσεις και την κόπωση του παρουσιαστή. Δεδομένη θεωρείται, βέβαια, η οριστική αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το πλατώ του "Δέστε τους" τον ερχόμενο Ιούνιο, είτε η παραγωγή αποφασίσει να συνεχίσει για 6η χρονιά την εκπομπή είτε όχι. Ένα από τα πιθανά σενάρια είναι ο Νίκος να θέλει να ξεκουραστεί τηλεοπτικά από τον Σεπτέμβρη, απέχοντας από το "γυαλί" αλλά επιμένοντας θεατρικά με κάποια νέα προσωπική του δουλειά. Όμως, απαλλαγμένος από το "βάρος" του καθημερινού προγράμματος στον Alpha, το ενδεχόμενο ενός ανανεωμένου "Nick O' Clock" μπορεί ακόμη να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού του...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !