Άλλαξε με εντολή της κυβέρνησης η διαφήμιση για το φυσικό αέριο;

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την τροποποίηση του σεναρίου της νέας διαφήμισης εταιρείας φυσικού αερίου φαίνεται πως διέταξε η κυβέρνηση, μετά τη σκωπτική αναφορά αυτής προς την Τρόικα.

"Ωχ, η Τρόικα!" αναφωνούσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και οικογενειάρχης, όταν αντίκριζε - κατά το σενάριο - μέσα από το ματάκι της πόρτας τους τρεις συνενοίκους της πολυκατοικίας να του χτυπούν την πόρτα, προκειμένου να τον ενημερώσουν πως η ρύθμιση της θέρμανσης θα γίνεται μόνον κατ' εντολή και επιθυμία τους. Στη συνέχεια, ο εκφωνητής της συνέντευξης χρησιμοποιούσε τη ρητορική ερώτηση "Ως πότε θα αφήνετε τους ΞΕΝΟΥΣ να αποφασίζουν για εσάς;".

Αυτές ήταν οι δύο επίμαχες φράσεις, που φαίνεται να ενόχλησαν ιδιαίτερα τους κύκλους της κυβέρνησης, οι οποίοι και διέταξαν την άμεση τροποποίηση του σεναρίου της εν λόγω διαφήμισης. Προσβλητική η διαφήμιση για την Τρόικα ή κάποιοι θεώρησαν ότι θιγομένης της Τρόικας θίγονται και όσοι λαμβάνουν μέτρα κατ' επιταγή της;

Πάντως, το σενάριο άλλαξε - αλίμονο - και οι επίμαχες φράσεις μετατράπηκαν σε "Ωχ, το τρίο-κρύο!" και "Ως πότε θα αφήνετε τους ΑΛΛΟΥΣ να αποφασίζουν για εσάς;", προς ικανοποίηση της κυβέρνησής μας. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως οι διαφημίσεις της εταιρείας του Φυσικού Αερίου έχουν κάπως "κακό παρελθόν", αφού και το 2012 εμφανίζονταν οι πωλητές πετρελαίου θέρμανσης ως ... ληστές και η Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας τους ανάγκασε σε τροποποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !