Δεν θα πιστέψεις πόσο άλλαξε ο Robert De Niro για τον νέο ρόλο του!

Κωνσταντίνος Ποντίκας
0

Πριν μια εβδομάδα, ο Robert De Niro φαινόταν πολύ ανανεωμένος και νέος για την ηλικία του, στις εμφανίσεις που έκανε στο Λονδίνο με τον Sylvester Stallone για να προωθήσουν την ταινία Grudge Match. Από τότε βέβαια ο ηθοποιός άλλαξε πολύ για τις ανάγκες του νέου του ρόλου.
Ο De Niro θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Hands of Stone υποδυόμενος τον προπονητή του box, Ray Arcel, και για τις ανάγκες του ρόλου του έβαψε τα μαλλιά του κάτασπρα και ντύθηκε έτσι ώστε να φαίνεται όσο πιο ηλικιωμένος γίνεται! Μπορεί ο Robert De Niro να είναι 70 ετών, όμως ποτέ η εμφάνισή του δεν συμβάδιζε τόσο πολύ με την ηλικία του όσο στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.
Μαζί με τον De Niro στην ταινία συμμετέχει ο Edgar Ramorez που υποδύεται τον αθλητή του Box, Roberto Duran, ο οποίος είχε παίξει μαζί με τον Stallone στο Rocky II, ενώ ο χαρακτήρας που παίζει ο De Niro έχει συνεργαστεί από το 1920 έως το 1990 με τους πιο ένδοξους αθλητής του μποξ όπως οι Larry Holmes, Freddie Steele, Alfonso Frazier και Abe Goldstein.







joytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !