Έκλεισε!Δείτε ποιοι είναι οι 4 κριτές του ¨The Voice¨!

0
Αυτό ήταν!Έκλεισαν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής του show ¨The Voice¨ που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή είναι τα μεγάλα ονόματα που θα έχουν τη δική της θέση στην επιτροπή,όμως υπάρχουν και άλλοι δύο που ναι μεν δεν έχουν στο ενεργητικό τους πολλά χρόνια σε πίστες όμως έχουν φανατικό κοινό που τους ακολουθεί.
Ο  Μιχάλης Κουινέλης είναι τελικά ο καλλιτέχνης που θα πλαισιώσει τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή στο The Voice. Ο 34χρονος τραγουδιστής του hip hop συγκροτήματος Stavento ταξίδεψε την Παρασκευή από την Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει μόνιμα, ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της παραγωγής του talent show. Οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις είχαν γίνει εξάλλου μέσω των συνεργατών του και έμενε μόνο η επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 ώστε να δώσει και επίσημα τα χέρια με τους υπεύθυνους.

Η αξιόλογη αυτή προσθήκη στο The Voice - το οποίο σημειώνει σαρωτική επιτυχία όπου κι αν προβάλλεται, προσφέροντας άφθονες στιγμές αγωνίας και συγκίνησης - βγάζει εκτός παιχνιδιού τον Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει συζητήσεις για να βρεθεί στην τετράδα των coaches. Όσο για την τέταρτη θέση που απομένει μέχρι το τέλος της εβδομάδας προπορευόταν το όνομα της Μελίνας Ασλανίδου, αν και το θέμα θα κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες.

Του Νίκου Γεωργιάδη στο entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !