Ο Αντ1 γίνεται σήμερα 24 χρονών!

4
Σήμερα ο Αντ1 κλείνει 24 χρόνια τηλεοπτικής λειτουργίας.Ήταν 31 Δεκεμβρίου του 1989 όταν γεννήθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός ANTENNA TV,λίγο μετά από το Mega channel.Ο κόσμος το περίμενε με ανυπονυσία.Πρώτο πρόγραμμα που προβλήθηκε ήταν η Τηλερουλέτα, ένα μαγνητοσκοπημένο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ημέρα λειτούργησε σαν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, συγχρονισμένο κατά τέτοιον ακριβή τρόπο ώστε οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την αλλαγή του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Η θέση της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 είναι έως σήμερα σταθερά πρωταγωνιστική στους πίνακες τηλεθέασης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της εταιρίας μέτρησης τηλεθέασης στην Ελλάδα, AGB Nielsen.
Πρόσωπα τα οποία έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στο κανάλι είναι σίγουρα ο Γιώργος Παπαδάκης,ο Χάρης Ρώμας,η Κάτια Δανδουλάκη,ο Τέρνες Κουίκ,Νίκος Φώσκολος,Ελένη Μενεγάκη,Ρούλα Κορομηλά,Γιάννης Μπέζος,Κώστας Κόκλας,Τατιάνα Στεφανίδου,Σοφία Αλιμπέρτη,Χρήστος Φερεντίνος,Θέμος Αναστασιάδης,Βαγγέλης Περρής,Αντώνης Κανάκης,Γιάννης Σερβετάς,Γιώργος Καραμέρος,Νίκος Ευαγγελάτος,Έλλη Στάη,Λιάνα Κανέλλη,Γιώργος Λιανός,Μάρκος Σεφερλής.Νικόλας Φαβειάδης,Χρήστος Σεφερλής(ανταποκριτής Αντ1 που πέθανε από καρκίνο το 2008),Φαίη Μαυραγάνη,Ζέτα Μακρυπούλια,Ελεονώρα Μελέτη,Εύη Φραγκάκη και Τζέλα Παυλάκου.

Φέτος πολλοί και ούτε το ίδιο κανάλι θυμήθηκε αυτή τη σημαντική ημέρα.Παρόλο αυτά διανύει μία από τις καλύτερες του περίοδους,αφού μετά από πολλά χρόνια το κανάλι είναι πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης,αφού εχει δημιουργήσει μια δυναμική σε όλες τις ζώνες.Προγράματα και πρόσωπα που καθιστούν αυτή τη στιγμή το κανάλι στην πρώτη είναι τα εξής Πρωινό Αντ1,το Πρωινό,οι επαναλήψεις του Χάρη Ρώμα,Μπρούσκο,Τα νέα του Ant1,The biggest game in the world,Πλάκα Κάνεις,Ράδιο Αρβύλα,Όλα τρέλα,τα "Καρντάσιανς",η Γερμανού ξανα έρχεται,Dancing with the stars,το Σε πρώτο πλάνο,τοEuropa league,ενώ το "The Voice",οι "Τρίχες",το "Your face sounds familiar",και οι "Ήρωες ανάμεσα μας" θα έρθουν σε λίγο για να συμπληρώσουν αυτή την επιτυχία.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο τηλεοτπικός σταθμός  Ant1 την πρώτη μέρα λειτουργίας του εξέπεμψε με αυτά τα μηχανήματα.






Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χρόνια Πολλά ΑΝΤ1!!! Άντε να σε δούμε και σε HD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ANT1 Νούμερο 1" όπως ήταν και το πρώτο slogan του καναλιού το 1989. Και ήταν νούμερο ένα για πολλά χρόνια, τις εποχές που η μέρα ξεκινούσε από νωρίς με τον Γιώργο Παπαδάκη και το "Καλημέρα Ελλάδα" και συνέχιζε με τον "Πρωϊνό Καφέ" και την Ελένη Μενεγάκη.
    Τα απογεύματα "οι δρόμοι άδειαζαν" όταν έπαιζαν οι θρυλικές σειρές του Νίκου Φώσκολου "Καλημέρα Ζωή" και "Η Λάμψη".

    Αυτά είναι τα πιο ιστορικά προγράμματα που μαζί και με άλλα πολλά (σειρές και εκπομπές) έκαναν τον ANT1 αυτό που είναι μέχρι και σήμερα, ένα από τα δύο πιο ισχυρά και ιστορικότερα κανάλια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης μαζί με το Mega.

    Χρόνια Πολλά ANT1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω ο αντ1 να γινει το καναλι που ηταν τη δεκατια του 90 γιατι εξαιτιας των προγραμματων του 90 ο αντ1 εγινε μεγαλο καναλι και σημερα το εχουμε σαν μεγαλο καναλι αλλιως αν περιμεναμε απο τα προγραμματα του 2002-3 και μετα αστα να πανε..μακαρι λοιπον να γινει ξανα το καναλι οπως ηταν τοτε ...χρονια του πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια πολλα αντ1!
    Παρε την Τατιανα πισω! Στο 5-7!

    Καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !