Πότε κάνει ΠΡΕΜΙΕΡΑ το πρωινό του ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ στο MEGA?

Χρηστος Γ
2
TO ΤVNEA αποκαλύπτει:Η ημερομηνία,το μεγάλο δίλημμα της θεματολογίας & οι αλλαγές στο πλατό.
Παρά την αρχική πιθανότητα για ταυτόχρονη πρεμιέρα των πρωινάδικων Mega-Ant1,η εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού θα ξεκινήσει στις
21 Οκτωβρίου.
Τι κι αν συνεχίζεται η...απίστευτη ονοματολογία,το πάνελ είναι πανέτοιμο, καθώς & η φιλοσοφία της εκπομπής.Ακόμα και αν προστεθεί ένα ακόμα άτομο (2 γυναίκες συνολικά),θα συμμετάσχει στις πρόβες της ομάδας ως...
β' γυναικείος ρόλος. 
Ολη η προετοιμασία των υπευθύνων του Πρωινού mou έχει πέσει πάνω στην σκαλέτα της εκπομπής.Βλέπετε,φέτος ο Ant1 παίζει στην 'έδρα' του.Τα 2 μεγάλα shows,καθώς και πολλές σατιρικές & talk shows εκπομπές είναι εκεί.Το αποκλειστικό υλικό θα παίζει στο πρωινό των Σκορδολιαγκαίων.
Ετσι,αναμένεται να υλοποιηθεί η σκέψη για ένα μείγμα...Δέστε τους- Ράδιο Αρβύλα στα μέτρα της πρωινής ζώνης.Σατιρικά σχόλια & δηκτικές κουβέντες,με ελάχιστο lifestyle.Eπίσης (τι πρωτότυπο) θα ενισχυθούν τα κοινωνικά θέματα, η νέα πιασάρικη (και φθηνή) 'μόδα' της tv.
Οσο για τη μαγειρική?Μην απορήσετε αν βλέπουμε πάνω από 40 λεπτά την ημέρα κατσαρόλες...Είναι γνωστό εξ'άλλου πως ο Κωστόπουλος είναι λάτρης της γαστρονομίας,με πολλά δικά του videaκια να βρίσκονται στο youtube.
Η φιλοσοφία του Πρωινού mou θα είναι με 2...δίδυμα,Κωστόπουλος-Ουγγαρέζος & Κωστόπουλος-Πετρετζίκης.
Aλλαγές θα δούμε,τελικά,και στο πλατό της εκπομπής.Λίγα πράγματα θα θυμίζουν το περσινό studio.Εν αναμονεί λοιπόν...Το πολύ μέχρι την Δευτέρα (όπως σας αποκαλύψαμε) θα δούμε το πρώτο trailer.

YΓ:Είναι εντυπωσιακό πως επώνυμα sites (με σημαντική εμπορική υποστήριξη) συνεχίζουν να σερβίρουν ως 'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ',θέματα που είδατε στο TVNEA (ή άλλα blogs) εδώ και πολλές ημέρες. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ του DWTS,ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ & ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΡΙΤΩΝ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !