Τα πάντα για ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ…του ΑΝΤ1-Πρόσωπο έκπληξη δίπλα τους που θα αποκαλυφθεί την Δευτέρα

7
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ… με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκόρδα στον ΑΝΤ1.
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 10:00.


Είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας είναι ένα καλό πρωινό. Στον ΑΝΤ1 έχουμε τον τέλειο συνδυασμό για να σας προσφέρουμε όχι απλά ένα ακόμα πρωινό, αλλά… Το Πρωινό, ώστε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα!

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου καθημερινά στις 10:00, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν το Πρωινό σας και προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση, την πιο κεφάτη παρέα!

Απαραίτητο συστατικό για ένα καλό Πρωινό είναι… η νοστιμιά! Εδώ, αναλαμβάνει δράση η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για να αποκαλύψει μοναδικά μυστικά γεύσης, tips απόλαυσης, αλλά και συνταγές που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας!

Το Πρωινό περιλαμβάνει καθημερινά πλήρη ενημέρωση γύρω από τ’ άστρα, τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους, από την Λίτσα Πατέρα.

Το Πρωινό αγαπάει τη διακόσμηση, γι’ αυτό στην παρέα του έχει τον Σπύρο Σούλη, που θα δίνει πρακτικές λύσεις για κάθε χώρο και κάθε περίσταση.
Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 έχει στιλ, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να προτείνει κομψά looks και σας ενημερώνει για όλα τα νέα fashion trends. Είναι και σινεφίλ, με τον Αλέξανδρο Λιζάρδο να σας πληροφορεί για όλα τα ‘must see’ της έβδομης τέχνης, αλλά είναι και της υγιεινής διατροφής, με τον ειδικό διατροφολόγο Κωνσταντίνο Ξένο.

Το Πρωινό έχει αγαπημένους φίλους όπως τον Γιώργο Λιανό, τη Σάσα Σταμάτη , τη Λάουρα Νάργες, και ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη που θα αποκαλυφθεί την Δευτέρα το πρωϊ στην πρεμιέρα της εκπομπής! Έχει επίσης ειδικούς συνεργάτες που καλύπτουν θέματα ομορφιάς και διατροφής, καθώς και θέματα για το παιδί, τις σχέσεις, την υγεία, την ευεξία. Έχει ρεπορτάζ για να βρίσκεστε στην καρδιά της showbiz, έχει και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις.

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου Το Πρωινό έχει Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά! Έχει άποψη, ενδιαφέρον, εκπλήξεις… έχει απ’ όλα και είναι έτσι όπως σας αρέσει! Απολαύστε το, καθημερινά στις 10:00 στον ΑΝΤ1.


Συντελεστές
Σκηνοθέτης: Κώστας Τριπύλας
Αρχισυντάκτες εκπομπής: Ελεάννα Τρυφίδου - Ίνα Ταράντου
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου
Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Παπαδογιαννάκη

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλη επιτυχια στα παιδια αλλα εχουν τερματισει το φωτοσοπ ρε σεις!!Αλλου κεφαλι αλλου ποδια,ειναι πολυ αστειο κ δεν το εχουν αναγκη τα παιδια κ ειδικα η Φαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kserete an tha synexistoun to ygeia panw ap ola kai to se prwto plano?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAPOU DIABASA OTI 8A EINAI ANTRAS, GIWRGO PERIMENOUME NEA SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντρας θα ειναι το ειπε ο λιαγκας.βλαχος, χατζηδακς, καβδας, μπακας.ενς απο τους 4 πιστευω θ ναι.με τν αλεξ ν υπερτερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε "ένα πρόσωπο έκπληξη". Εννοώ ότι για να το προμοτάρουν έτσι, πρέπει να είναι κάποιος που θα προκαλέσει αίσθηση ή τουλάχιστον θα έχει γκελ στο κοινό. Γιώργο Π. καμία πληροφορία παραπάνω δεν μπορείς να μας δώσεις?Ηλικία-ιδιότητα?Εντάξει εκ πρώτης τα διαθέσιμα ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό και ανήκουν στην "οικογένεια" του αντ1 είναι ο πούμπουρας, ο βλάχος,ίσως και ο χατζηδάκης. Καλά για τον Κάβδα, το αποκλείω και λόγω dancing και λόγω του παρελθόντος του στη Μενεγάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !