AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θα βγει το THE VOICE τελικά; -Πότε θα βγουν οι δηλώσεις συμμετοχής;

8
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του νέου show του ΑΝΤ1 "THE VOICE". Αυτό το νέο show τραγουδιού αναμένεται να βγει στο Α μισό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvΝέα από την επόμενη εβδομάδα θα βγουν τα πρώτα τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποιος ή ποια θα το παρουσιάζει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An valoun megala onomata stin epitropi kai den kanoun to xali tou x factor (xalia studio,skinothesia,epitropi) tha einai to pio epitiximeno talent show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα η Γερμανού που ξέρει από μουσική είναι σίγουρα κατάλληλη, εκτός και αν θελήσουν εκεί στον ant1 να μας εκπλήξουν δοκιμάζοντας κάποιο πρόσωπο, το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε κάτι αναλογο.
    Σχετικά με τον ant1, τι ισχύει τελικά για τα παιχνίδια?Το Πλάκα Κάνεις πότε θα βγει?Το Κράτα γερά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. h kaluterh sun8esh gia to the voice einai: Natalia germanou sth parousiash (xwris backstage host) kai stis 8eseis twn manager o antwnhs remos,h elena paparizou, o mixalhs o tragoudisths twn stavento kai h eugenia malwdou!(sth 4h karekla egw tha epelega kai thn paola alla den 3erw poso mpori na t kanei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πιο πιθανο ειναι να το παρουσιαζει η μπεκατωρου, αφου δεν εχει αναλαβει ακομα τιποτα στον ANT1 ενω εχει και εμπειρια απο τετειου ειδους show...οσο για την κριτικη επιτροπη πιστευω οτι θα υπαρχει τουλαχιστων ενας τραγουδιστης (η συνθετης/στιχουργος) εκτος καναλιου (κοκκινου,nivo,μελινα μακρη,χρηστος απο τις μελισσες), ενω ειναι πιθανο να δουμε και προσωπα οπως του γιαννη λατσιου, της κατερινας γκαγκακη και του νικου μουρατιδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως που παρακολουθώ και το Αμερικάνικο και το Βρετανικό The Voice. Η Κριτική επιτροπή που στην ουσία είναι μάνατζερ(και όχι επιτροπή όπως είναι στο Idol κ το x-factor.)είναι όλοι πολύ διάσημη τραγουδιστές και συνήθως ο καθένας σε ένα άλλο είδος.
    Π.χ Blake Shelton-Country music
    Adam Levine- Pop/Rock
    Usher-RNB/Xip Xop
    Shakira-Pop/Latine
    Αν ο ANT1 βάλει σωστά πρόσωπα και το δουλέψει σωστά όλο αυτό,έχει ένα progect στα χέρια του που από μόνο του είναι επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ελενα παπαριζου πρεπει οπωσδηποτε να ναι διοτι σε καθε χωρα υπαρχει και μια ποπ σταρ και στην ελλαδα δικαιωματικα κατεχει αυτο το τιτλο..επισης οπως ειδαμε στο doi εχει τηλεοπτικο λεγειν ειναι αυθορμητη κατι που ειναι αρκετα καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ηλικειες μπορουν να συμετεχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !