Μαρτάκης-Λουϊζίδου: Μαζί σε τηλεοπτική σειρά!

8
Ο Κώστας Μαρτάκης και η Ρένια Λουιζίδου θα παίξουν στην ίδια σειρά.Ο τραγουδιστής είναι πολυτάλαντος και συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτή την φορά θα παίξει στην σειρά «Στο ράφι», η οποία θα κάνει την εμφάνισή της την νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στο instagramκατά την διάρκεια που κάνει πρόβα τον ρόλο του με την Ρένια Λουιζίδου. Το σενάριο είναι των μαθητών του Παναγιώτη Καποδίστρια που φοιτούν στην σχολή του TabulaRasa, ενώ ο ίδιος έχει την επιμέλεια των κειμένων και την σκηνοθεσία. Παναγιώτη Καποδίστρια , ο οποίος δήλωσε: «Ο Κώστας Μαρτάκης υποδύεται ένα γκαραζόμαγκα και η Ρένια Λουιζίδου μια ψηλομύτα. Είναι από δυο διαφορετικούς κόσμους, αφού ο Κώστας είναι ένα λαϊκό αγόρι και η Ρένια μια πλούσια. Ο έρωτας τους όμως θα είναι κεραυνοβόλος και θα εξελιχθούν σε ένα παράνομο ζευγάρι». Τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή και η ιδέα για την συγκεκριμένη συνύπαρξη ήταν της Μπέσυς Μάλφα, η οποία είναι φίλη και με τους και μάλιστα στο talent show έλεγε «γκαραζόμαγκα» τον τραγουδιστή και από αυτό εμπνεύστηκε ο Παναγιώτης Καπαδίστριας και του πρότεινε τον ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Gia pio kanali proorizete i seira?Ant1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους να δούμε να γίνονται πράγματα! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιό κανάλι,έχουν ήδη γυριστεί τα πρώτα 10 επεισόδια ενώ έχουν βγει και τα 2 trailer της.
    Δείτε τα:
    http://www.youtube.com/watch?v=oqXQpgyuM80
    http://www.youtube.com/watch?v=5TdwNYbQngI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, πολυ ωραια βαλανε και τον Μαρτακη να παιξει... Η γνωμη μου ειναι οτι ο Μαρτακης δεν εχει πραγματικα αγαπη για την τεχνη, απλα εχει το ψωνιο να βγαινει στο γυαλι, σε κανα χρονο μπορει να παρουσιασει και καμια εκμπομπη. Στην Ελλαδα ομως της Παολας, του Παντελιδη, της Φουρειρα και του Ρουβα τετοια πραγματα επιβραβευονται. Θετικο οτι γινονται νεες σειρες, αλλα ελεος πια, γιατι συνεχεια οι ιδιοι σεναριογραφοι, αλλους οι ελλαδα δεν εχει? Τοσοι νεοι ηθοποιοι και σεναριογραφοι με ταλεντο γιατι δεν τους προωθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσετε λίγο καλύτερα το άρθρο θα δείτε ότι τα σενάρια τα γράφουν νέοι άνθρωποι μαθητές σχολής. Πριν γράψετε κάποιο σχόλιο καλο θα είναι να ξέρετε τι γράφετε κ κυρίως τι διαβαζετε

      Διαγραφή
  5. Σε ποιο κανάλι θα ναι αυτή η σειρά και γιατί δεν ακούσαμε τίποτα για αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !