Καθήλωσε τους τηλεθεατές το 10ο Live του Your Face Sounds Familiar

0
Ξεχωριστό, ανατρεπτικό και με πρωταγωνιστές rock stars, pop idols, λαϊκούς ερμηνευτές, κορυφαίους τενόρους, ήταν το 10ο Live του Your Face Sounds Familiar. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι για ακόμα μια φορά, ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο Έλληνες και διεθνείς stars της μουσικής βιομηχανίας και μας ενθουσίασαν με το αποτέλεσμα του performance τους.

Το 10ο Live του Your Face Sounds Familiar κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού και συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Αναλυτικότερα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 39,2%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 55,1%. Εξίσου μεγάλη τηλεθέαση έδωσαν στο Your Face Sounds Familiar και οι νέοι 15-24, καθώς έμειναν στους δέκτες τους σε ποσοστό 49,4%.

Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, το μεγαλύτερο προβάδισμα στη ζώνη μετάδοσής του, προήλθε από το δυναμικό κοινό 15-44 με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να φτάνει τις 18,4 μονάδες. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσης, άγγιξε τις 26,2 μονάδες και προήλθε από το γυναικείο κοινό 15-24.

Στα Social Media υπήρξε έντονο interactivity για ακόμα μια φορά, τόσο κατά τη διάρκεια του live, όσο και μέσα στην εβδομάδα για το Your Face Sounds Familiar.

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με τη Σύλβια Δελικούρα, η οποία ως Samantha Fox, ερμήνευσε το super hit των 80’s «Touch me». Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης ως Αδάμαντας από τους Professional Sinners πραγματοποίησε ένα alternative hip hop performance τραγουδώντας «Όταν σ’ είχα πρωτοδεί». Η Μαντώ βγήκε στη σκηνή ως Luciano Pavarotti… και επειδή σε αυτό το show όλοι μπορούν να συνυπάρξουν, αμέσως μετά on stage είδαμε την Κρυσταλλία ως Κατερίνα Στανίση. Ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης σε μια πιο cool version του Lenny Kravitz και η Άντα Λιβιτσάνου παρουσιάστηκε ως η Beth από τους Portishead, ερμηνεύοντας το αγαπημένο της τραγούδι «Give Me A Reason To Love You». Ο Θανάσης Αλευράς σύστησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους δεν γνωρίζαμε τον Larry Blackmon, πραγματοποιώντας μια εκκεντρική εμφάνιση. Ο Νίκος Γκάνος, χρειάστηκε να ενσαρκώσει το απόλυτο θηλυκό της “χρυσής εποχής” ελληνικού κινηματογράφου, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη… και τα κατάφερε! Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, μας ταξίδεψε πίσω στον χρόνο με μια από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες του Γιάννη Καλατζή, το «Δελφίνι, δελφινάκι» και απέδειξε πως όσο rock κι αν αισθάνεται, ο ρομαντισμός… του ταιριάζει. Τελευταία σε σειρά εμφανίσεων, αλλά πρώτη στη βαθμολογική κατάταξη ήταν η Θωμαή Απέργη, πραγματοποιώντας ένα δυναμικό performance σε jazz ρυθμούς και ως Nina Simone, μας καθήλωσε!

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη που τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε έναν κοινωφελή Οργανισμό της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 10ο live, Θωμαή Απέργη, προσέφερε τα έσοδα στο Ίδρυμα «Τραύμα».

Με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για τον μεγάλο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου. Οι διάσημοι παίκτες θα παρουσιαστούν ως:

Μαντώ: Lara Fabian
Θωμαή Απέργη: Frank Sinatra
Κωνσταντίνος Καζάκος: Γρηγόρης Μπιθικώτσης
Σύλβια Δεληκούρα: Jessica Rabbit
Θανάσης Αλευράς: Αντώνης Κυρίτσης
Νίκος Γκάνος: Michael Jackson
Κώστας Μαρτάκης: Σταμάτης Γονίδης
Κρυσταλλία: Andrea Bocelli
Κρατερός Κατσούλης: Σωτηρία Μπέλλου
Άντα Λιβιτσάνου: Lana Del Rey

Στο Live του ημιτελικού δεν θα παρακολουθήσουμε μόνο τους συμμετέχοντες να ενσαρκώνουν με μοναδικό τρόπο τους μεγαλύτερους stars της μουσικής βιομηχανίας, αλλά θα μάθουμε και τους 4 διαγωνιζόμενους που θα αναμετρηθούν για την 1η θέση στον μεγάλο τελικό. Οι 4 φιναλίστ, θα προκύψουν έπειτα από το άθροισμα της βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει σε κάθε Live συμπεριλαμβανομένης και της βαθμολογίας τους στον ημιτελικό.

Η διαδικασία ανάδειξης των 4 επικρατέστερων παικτών, όπως και του νικητή του show, θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Όσο για την εβδομάδα πριν το μεγάλο τελικό, οι τηλεφωνικές γραμμές θα παραμείνουν ανοιχτές για τη διαδικασία ψηφοφορίας, ενώ το κοινό θα μπορεί να ψηφίζει και on line.
  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !