Ό,τι έγινε στο χθεσινο Live του Your Face Sounds Familiar

0
Ξεχωριστό, ανατρεπτικό και αφιερωμένο στη Eurovision ήταν το 5ο Live του Your Face Sounds Familiar, την Κυριακή 12 Μαΐου στον ΑΝΤ1.

Λίγο πριν τον 58ο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στο Malmö της Σουηδίας, οι ταλαντούχοι παίκτες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ερμήνευσαν στη σκηνή του show τραγούδια που άφησαν εποχή στη Eurovision και όπως κάθε φορά, μας εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους. Highlight της βραδιάς, η Eurovision expert Δάφνη Μπόκοτα ως guest στην κριτική επιτροπή, έδωσε το δικό της στίγμα και σχολίασε μαζί με τους υπόλοιπους κριτές τις εμφανίσεις των παικτών.

Από τις 14 Απριλίου, ημέρα πρεμιέρας για το Your Face Sounds Familiar, το show του ΑΝΤ1 βρίσκεται κάθε εβδομάδα στις πρώτες θέσεις στα μερίδια τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου Prime Time. Από το πρώτο Live (14/4) έως και το 5ο (12/5) έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερα υψηλό μέσο όρο τόσο στο δυναμικό κοινό 15-44 με ποσοστό 35,2% όσο και στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 34,1%.

Στο 5ο Live του Your Face Sounds Familiar χάρισαν σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης κυρίως τα γυναικεία κοινά. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες 15-24 παρέμειναν στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 37,8% και οι γυναίκες 25-44 παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 36,2%.

Το Your Face Sounds Familiar επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του στις γυναίκες 15-24 που του έδωσαν προβάδισμα 10 μανάδων από το κανάλι που ακολουθεί, καθώς και στις γυναίκες 25-44 που το έφεραν στην πρώτη θέση με 34%.

Τη βραδιά Eurovision στο 5ο Live του Your Face Sounds Familiar, είδαμε: την Άντα Λιβιτσάνου ως Verka Serduchka, στο “Danzing”. Τον Κώστα Μαρτάκη με τη συνοδεία βιολιού, ως Alexander Rybak να ερμηνεύει το “Fairytale”. Τον Κρατερό Κατσούλη ως Μιχάλη Ρακιντζή στο τραγούδι “S.A.G.A.P.O”. Τον Θανάση Αλευρά σε ένα total 70’s performance ως Izhar Cohen στο “Ah-Bah-Nee-Bee”. Τη Σύλβια Δελικούρα ως Αλέξια να τραγουδάει “Άσπρο – Μαύρο”. Την Κρυσταλλία ως Έλενα Παπαρίζου να μας θυμίζει τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2001 με το ultra hit “Die for you”. Τη Μαντώ να μεταμορφώνεται για πρώτη φορά στο show σε άντρα και ως Mihai Trăistariu να ερμηνεύει το τραγούδι “Tornero”. Τον Νίκο Γκάνο να βγαίνει στη σκηνή ως Sertab Erener στο “Every way That I Can” και να κερδίζει την πρώτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Τον Κωνσταντίνο Καζάκο ως Γιώργο Αλκαίο, να ερμηνεύει το “OPA!”, τη συμμετοχή της χώρας μας το 2010.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 5ο live, Νίκος Γκάνος, προσέφερε τα έσοδα στον Σύλλογο «Φλόγα».

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή του 19 Μαΐου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Στο 6ο Live την Κυριακή 19 Μαΐου, θα δούμε τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Σύλβια Δελικούρα: Kylie Minogue
Μαντώ: Anastacia
Άντα Λιβιτσάνου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Κρατερός Κατσούλης: Διονύσης Σαββόπουλος
Κωνσταντίνος Καζάκος: Jim Morrison
Κρυσταλλία: Μαίρη Χρονοπούλου
Νίκος Γκάνος: Justin Bieber
Κώστας Μαρτάκης: Νίκος Καρβέλας
Θανάσης Αλευράς: Alice Cooper
Θωμαή Απέργη: Μαίρη Λίντα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !