Τα σκάνδαλα,το παρασκήνιο & η γεύση που αφήνει η Eurovision 2013

Χρηστος Γ
3
Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ,Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η 'ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ' & ΟΙ 3 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Παραδοσιακά ,αφήνουμε το Μάλμο με ένα...ανασκοπικό TOP TV,που θα μας θυμίσει μερικά παραλειπόμενα, άγνωστα-ίσως-στους περισσότερους.
10.Ολα έγιναν με ταχύτητα:Λίγες ώρες μετά τη νίκη της Δανίας,ήταν ήδη έτοιμο το συμβόλαιο της Κοπεγχάγης (2014),ενώ αναρτήθηκαν δεκάδες posters έξω από τις εγκατάστάσεις,λίγα ΛΕΠΤΑ μετά τον τελικό 'See you at Denmark 2014,14 km!!'...Ολα ήταν έτοιμα,προαποφασισμένα θα έλεγε κάποιος καχύποπτος....
9.Φυσικά,εκτός απ'το κοινό πολιτικό,πολιτισμικό παρελθόν,υπάρχει και ο 'θεός' του χρήματος.Σημαντικό μέρος της υποδομής θα κάνει απόσβεση στα γειτονάκια. Σα να λέμε Μεσολόγγι 2013...Πάτρα 2014.
8.Η Ελλάδα πήρε-κυριολεκτικά-ότι καλύτερο μπορούσε.Ανάμεσα σε 2 πανίσχυρα blogs που είχαν χρήμα & καλες ομάδες (Νορβηγία-Δανία & Ουκρανία-Ρωσία-Αζερμπαιτζάν),η 6η θέση φαντάζει άθλος.
7.Οκ,ας μην κλαψουρίζουμε (εδώ το είπε ο Τσελεμεντές του θεσμού Μπόκοτα),η Ελλάδα θεωρείται από τις ΠΟΛΥ εμπορικές χώρες του show.Η Σουηδική παραγωγή έδωσε στην ΕΡΤ τα πάντα,το κλίμα για το Alcohol is free τροφοδοτούταν παντού θετικά,και η τοποθέτηση στην 21η θέση ήταν... ταμάμ. Με την αποχώρηση της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Τουρκίας, δεν 'παίρνει' την EBU να φεύγουν χώρες,στις οποίες οι τελικοί κάνουν 68,7%! 
6.To σενάριο επαναλαμβάνεται:Οταν 3 δυνατές οικονομικά χώρες της Ανατολικής Ευρώπης θέλουν διάκριση, χτυπούν πρωτιά. Αζερμπαιτζάν, Ουκρανία,Ρωσία είναι υπερδυνάμεις, κι αν δεν ασκούταν πιέσεις για 'κατακερματισμό' και περίεργες ψηφοφορίες στις 11 χώρες του blog,θα βλέπαμε Ουκρανία ή Αζερμπαιτζάν στην κορυφή.Οταν 'ήθελαν' στην πρωτιά Ρωσία-Αζερμπαιτζάν,τα 12άρια έπεφταν βροχή...
5.Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Platinum records.Εκαναν εξαιρετική δουλειά.Fans-δημοσιογράφοι που ασχολούνται επί σειρά ετών σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως 'happy surprise that we don't see the ridiculous National broadcaster (σσ.ΕΡΤ) ruining everything!!' 
4.Αλλο ένα βατερλώ για τις BIG 4:Αγγλία 19η-Γερμανία-21η-Γαλλία-23η- Ισπανία 25η.
3.Mε ειρωνικά σχόλια υποδέχτηκε την Ελληνική συμμετοχή η Guardian, βρίσκοντας εξαιρετική την 'δική τους' Bonnie Tyler.Η βρετανική εφημερίδα πανηγύρισε που η χώρα -τουλάχιστον- πήγε καλύτερα από την 'Ιρλανδία'!!
2.Σχεδόν όλα τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως μεγάλη 'αδικία την 18η θέση της Αρμενίας.'Πολλοί οι ψίθυροι για 'πίεση' στις εθνικές επιτροπές των Ανατολικών χωρών από τους Αζέρους...Την ίδια ώρα οι 'πονηροί' μιλούν για εξαργύρωση της καλής στάσης της Μάλτας με την 7η θέση. (χώρας που εύκολα καθοδηγείς και το televoting λιγοστών sms).Που έδωσε η Μάλτα 12άρι?Στο Αζερμπαιτζάν,10 στην Ουκρανία..Τίποτα σε Ισπανία,Γαλλία,8 μόλις στην αδερφική Ιταλία... 
1.Είναι μια από τις μηδαμινές φορές που μία διοργάνωση αφήνει ως κύριο αποτύπωμα την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ!Σκάνδαλα (Αζερμπαιτζάν, Ρωσία κτλ).Τραγούδια?Επίσης (Rybak, Παπαρίζου, Loreen κτλ).Τεχνολογία (Γερμανία). Εναρξη (Ελλάδα),αλλά μια γυναίκα να γεμίζει τόσο τη σκηνή,ποτέ.H Petra εγκαινίασε μια άλλου είδους παρουσίαση,μείγμα σάτιρας και mtv awards, μακριά από το αποστειρωμένο στυλ άλλων ετών.
Αν και πάντα υπάρχον μουρμούρες για τεχνικά ή οργανωτικά προβλήματα,οι Σουηδοί διοργάνωσαν μια άρτια εβδομάδα,με πολλές καινοτομίες. (Eurovision village,Ολυμπιακή είσοδος κρατών,απλότητα τελετών,Anthem song κτλ). Το κυριότερο?Δεν 'βιάστηκαν' να αποδείξουν ποιοι είναι,ούτε κάτι άλλο από αυτό που είναι (όπως πέρσι),μακριά από επικοινωνιακές βαβούρες. 

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΔΩ 

H oμάδα του TVNEA ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ όλους εσάς για τη μεγάλη αγάπη που δείχνετε στο blog,ιδιαίτερα τις 15 ημέρες της Eurovision.Χωρίς καμία οικονομική στήριξη,το TVNEA κάλυψε-όσο κανένας σχεδόν ελληνικός ιστότοπος-το διαγωνισμό.Οι αναρτήσεις έσκισαν σε αναγνωσιμότητα,δεκάδες χιλιάδες μπήκατε στη LIVE μετάδοση του τελικού,κάνοντας την μια από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις των 4.5 ετών λειτουργίας του TVNEA.
Darwin 
 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεωρω ολος αυτος ο ντρορος με το στοιχημα και τα υποτειθεμενα φαβορι επαιξε ρολο σε πολυ κοσμο καια υτο κανει κακο στον διαγωνσιμο..πρεπει να σταματησει το στοιχημα στην γιουροβιζιον..η ρωσια λογω του καλου ονοματος που εφτιαξε βγηκε πεμπτη..ενω και την δανοα βοηθησε αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γιουροβιζιον εχει ενδιαφερον εαν η ελλαδα ειναι στα στοιχηματα(καθως πλεον πεφτουν μεσα ακαι υπαρχουν πολλα) ειναι στο το-10 στον τελικο με προυποθεσεις να ανεβει μεχρι και πενταδα -οπως η χωρα μας- η αν για την κορυφη θα γινει μαχη 50-50..Το πρωτο ισχυει ευτυχως..το αλλο δυστυχως οχι πρπεει να κοιταξει να κανει κατι η γιουροβιζιον..Οι Δανοι το ξεραν αφου ολα τα στοιχηματα πρωτους τους εβγαζαν...Ακομα και αν Ηη χωρα μας δεν ειναι φαβορι αν τα στοιχηματα ειναι αμφιλεγομενα τοτε εχει ενδιαφεορν..Το στοιχημα επηρεαζει πολυ κοσμο στην ψηφο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλειπα και τώρα τα είδα και τα μαθα όλα περί eurovision. Συγχαρητήρια για την εξαίρετη αναμετάδοση που κυριολεκτικά σάρωσε, όπως επίσης και για τα συμπεράσματα που εξήγαγες. Μπράβο σε σένα και σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με το θέμα τόσο θερμά, αξιοπρεπώς και εύστοχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !