UPD: Τηλεκοντρόλ:Έφυγε από την ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας-Τα πάντα για τη νεα σειρά του Αντ1,θα βγάλει ενημεωρτική εκπομπή το καλοκαίρι;-Εκπομπή με Σπυροπούλου;--Ήρωες που δεν πρέπει να χάσουμε...

13
Τρίτη σήμερα και το τελευταίο Τηλεκοντρόλ θα βγει εκτάκτως σήμερα (καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν με αφήνουν να το βγάλω αύριο στην κανονική τους ημέρα). Πολλά τα θέματα μας και σήμερα που μέσα σε αυτά θα σας αποκαλύψουμε και διάφορα τηλεοπτικά πράγματα.

Έφυγε από την ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας
Ο αγαπημένος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή. Η οικογένεια δυστυχώς επιβεβαίωσε αυτή την θλιβερή είδηση.Δυστυχώς τα πράγματα από την πρώτη στιγμή δεν ήταν καλά. Το TvNea έχοντας επίγνωση της κατάστασης, και χωρίς να εκμεταλλευτεί το θέμα, αποφάσισε να σιωπήσει, δείχνοντας σεβασμό στην κατάσταση του Tόμας αλλά και στην οικογένεια του.Είμαι πραγματικά πολύ λυπημένος για το γεγονός αυτό καθώς είναι τόσο κρίμα να χαθεί έτσι άδικα η Ζωή ενός νεου.
Κουράγιο στην οικογένεια του.
Καλό Ταξίδι…φίλε.

To TvNea Αποκαλύπτει:Ό,τι θέλεις να μάθεις για τη ΝΕΑ καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1
Νέα σειρά στον ΑΝΤ1. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η σειρά μάλιστα όχι μονo συζητήθηκε, όχι μονo γυρίστηκε ο πιλότος, ενθουσίασε τους υπευθύνους του καναλιού Αντ1 Tv. Και επειδή ακούστηκαν πολλά για το κανάλι που θα την προβάλει, σας το λέμε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για τον Alpha, αλλά για τον Αντ1. Η σειρά έχει τίτλο Μπρούσκο ( οπού είναι ένα κρασί) και θα παίζει από τον Οκτώβριο καθημερινά στις 7μμ στον ΑΝΤ1. Την σειρά την υπογραφή η Βάνα Δημητρίου και θα την σκηνοθετήσει ο Ανδρέας Γεωργίου για λογαριασμό του ΑΝΤ1 (Ελλάδος) οπού και θα μετάδοση και το κανάλι του ΑΝΤ1 στην Κύπρο.
Η σειρά θα κάνει γυρίσματα σε Κρήτη αλλά και Κύπρο ενώ οι έρωτες και οι ίντριγκες ανάμεσα στις 2 πρωταγωνιστικές οικογένειες που ασχολούνται με το κρασί, θα κάνει όλους τους τηλεθεατές να κολλήσουν με το story της σειράς.
Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μερικά από τα ονόματα που μπορούμε (για την ώρα) να πούμε, καθώς έχουν κλείσει είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ο Αποστόλης Τότσικας,oΑντώνης Καρυστινος ο Ανδρέας Ορφανίδης ενώ ένα new entry θα έχουμε στην σειρά, καθώς αυτόν τον καιρό αναζητείτε η νεαρή κοπέλα που θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω στις 2 οικογένειες.. Να σημειώσουμε ότι οι ηθοποιοί θα είναι πολλοί και κυρίως πρώτης γραμμής ονόματα, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να δουλέψει σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την σειρά μάλλον θα σας έχω σε λίγες ημέρες…

OMG....Εκπομπή με  Σπυροπούλου  στον Alpha;
Νέα εκπομπή διαβάζω ότι σκέφτονται να βγάλουν την καλοκαιρινή περίοδο στον Alpha με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Ρε παιδιά, η κοπέλα δεν το έχει το μπάλα μπάλα… (θέλει δουλειά..) ,με το ζόρι παρουσιάστρια δεν γίνεται και είμαι κάθετος σε αυτό. Μια χαρά είναι στο πάνελ δίπλα στο Ναταλάκι..
Είπαμε να βρούμε νέα πρόσωπα, όχι να μαζέψουμε την κάθε ξανθιά !!
To TvNea Αποκαλύπτει: Με ενημερωτική εκπομπή ο ΑΝΤ1 το καλοκαίρι;
Νέα ενημερωτική εκπομπή σχεδιάζουν να βγάλουν οι άνθρωπο του ΑΝΤ1 αμέσως μετά το τέλος του Πρωινό Αντ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη. Η εκπομπή θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Μάλιστα το αυτάκι μου πήρε και κάποια υποψηφία ονόματα που παίζει να είναι . Ντορα Κουτροκοη, Ντίνος Σιομοπουλος αλλά και ο Νίκος Ρογκάκος φλερτάρουν για την καλοκαιρινή περίοδο. Δεν αποκλείεται να είναι και οι 3 μαζί..

Δε λένε να σταθεροποιηθούν τα νούμερα του Πάτρα...
Σκαμπανεβάσματα έχει ο Θανάσης Πάτρας και το FTHIS TV από την στιγμή που το ανέλαβε. Όπως και να το κάνουμε η εκπομπή έχει μια σταθερή αξία… την Λίτσα Πατέρα, που σημαίνει πως κάποια νούμερα μόνο από την κυρία της αστρολογίας θα τα τσιμπήσει.
Ανεξήγητο το 3% που έκανε στα νεανικά κοινά μιας ημέρας..

Ήρωες που δεν πρέπει να χάσουμε...
Είναι από τις λίγες φορές που θα σας πως να δείτε ένα πρόγραμμα. Φυσικά μιλάω για την κοινωνική εκπομπή Ήρωες Ανάμεσα μας, που εγώ προσωπικά την περιμένω πως και πως. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή στις 22:15 με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβα, ενώ την Πέμπτη η Μαρία Χουκλη θα μας παρουσίαση το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά και τους Ηρωες. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea η εκπομπή θα προβληματίσει θα συγκινήσει αλλά και θα αναδείξει πτυχές τις ζωης. Μάλιστα έμαθα ότι έχει γίνει φοβερή δουλειά και στο μοντάζ αλλά και στην σκηνοθεσία, προβάλλοντας την σχεδόν κινηματογραφικά (σαν ντοκιμαντέρ). Τα υπόλοιπα επί τις οθόνης. Συμβουλή μου, μη το χάσετε…

Επίλογος...
Αυτά τα λίγα και σήμερα αλλά και φέτος. Δεν ξέρω ακόμα αν θα συνεχίσει του χρόνου Τηλεκοντρόλ (αλλά και το TvNea). Όλοι μας κάνουμε νέα σχέδια, βλέπουμε μπροστά, αλλάζουμε. Λάθοι έγιναν και φέτος, φέτος όμως καταφέραμε το ακατόρθωτο, να αλλάξουμε πολλά. Το αν το καταφέραμε λίγο πολύ το ξέρετε κι εσείς.

Βάζουμε νέους στόχους… Τι σημαίνει αυτό, δεν θα σας το πώς ακόμα. Είμαι χαρούμενος που μας αγαπήσατε τόσο πολύ και μας στηρίζετε. Αρκετές φορές το είχαμε ανάγκη.
Δεν θα σας ανανεώσω (για την ώρα )το ραντεβού για το επόμενο Τηλεκοντρόλ εδώ στο TvNea. Σύντομα όμως θα μάθετε τα πάντα…
Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Γιώργος Π.
THE END

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η νεα καθημερινη σειρα ΑΝΤ1 ελπιζω να μην παιζει απεναντι απο ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιιιιι υπΑρχει περίπτωση να κλείσει το tv nea ??? :-(((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νεα σειρα θα ειναι φοβερη.Εχουμε νεα για τις σειρες του ρηγα(τριχες),του ρωμα(βαβελ) και του πετροπουλου(αγαπη,μανα και αδερφη);;;Τελικα ποιες πηραν πρασινο φως για νεα σεζον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Telika ti ginetai me to amartima?Tha synexisei kai an oxi tha doume toulaxiston ta epeisodia poy exoun hdh gyristei(estw kai sto web tv)????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πιστευω να Κλεισει το site???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mιας και ειπες για εκπομπη το καλοκαιρι,το Πλακα κανεις Hotel edition τελικα δεν θα βγει;Ο επιλογος που εκανες με αναστατωσε λιγακι..Το μυαλο μου πηγε απο το κλεισιμο του tvnea μεχρι και την παραιτηση σου...Ευχομαι να μην υπαρχει κανενα απ'τα δυο,επειδη εχουμε συνηθισει παρα πολυ το blog,την στηλη Τηλεκοντρολ,αλλα και τα αποκλειστικα σου θεματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληρέστατο τηλεκοντρόλ με ωραία αποκλειστικά! Μπράβο Γιώργο! Ο Ant1 έσκισε φέτος στη πρωινη ενημερωτική ζώνη και είναι σωστή η σκέψη να συνεχίσει και το καλοκαίρι. Άλλωστε, η ενημέρωση δεν πάει διακοπές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι ηταν το τελευταιο που εγραψες;Κλεινει το tvnea;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκινάω ένα ένα τα θέματα που προέκυψαν.

    skeptomenos:Θα παίζει στις 7μμ, τα Κλεμμένα Όνειρα θα παίζουν Prime Time.

    6:54 μ.μ.
    Αυτές οι σειρές είναι υπό επεξεργασία. Ο Λάτσιος είναι Αμερική αυτή την στιγμή, όταν επιστρέψει θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

    ΟNTV1990
    Μάλλον το Πλάκα κάνεις Hotel edition θα βγει το καλοκαίρι... Δν έχει παρθεί οριστική απόφαση..

    6:55 μ.μ.
    Το Αμάρτημα έχει τελειώσει. Δεν θα βγει εκτός πολύ μεγάλου απρόοπτου που εγώ προσωπικά δε νομίζω.

    6:50 μ.μ.-7:14 μ.μ-ONTV1990-7:46 μ.μ.
    Δεν θα σας απαντήσω τίποτα..ακόμα. Συνεχίστε όλοι να μπαίνετε στο αγαπημένο σας TvNea. Σύντομα θα τα πούμε αναλυτικότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ti lete paidia tragiko syllhphthria sthn oikogeneia htan poly neos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μακαρι το tvnea να συνεχιστει! η δουλεια που κανετε ειναι υπεροχη! και μακαρι να μεινεις και εσυ τελικα Γιωργο!

    κριμα για τον Τομας, συλλυπητηρια στην οικογενεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συλληπητηρια για το παιδι που πεθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8a kanete terastia vlakia ama kleisete to site pantos.,an kai den nomizo na klisei afou trexei o diagonismos gia to neo logotypo tou tvnea.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !