Τηλεκοντρόλ:Παραίτηση βόμβα έχουμε στον Alpha,Ποια αναλαμβάνει τα ηνία;-Νέο τούρκικο στον ΑΝΤ1,θα βγουν τα νέα του προγράμματα; -Τσιρίδα με τα παντελόνια κάτω..-Κόβεται το Βάλς;

6
Εδώ είμαστε και σήμερα . Τετάρτη σήμερα, κι ένα ακόμα Τηλεκοντρόλ είναι εδώ για να σχολιάσει να αποκαλύψει και να προβληματίσει.

Παραίτηση  βόμβα έχουμε στον Alpha.Ποια αναλαμβάνει τα ηνία;
Ο λόγος για τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη, διευθυντή μάρκεντινγκ του καναλιού, αλλά και τον διευθυντή  επικοινωνίας και γραφείου Τύπου. Ο  Νικόλα Γιατρομανωλάκη απο σήμερα είναι εκτός καναλιού. Την θέση του, όπως σας αποκαλύπτει πρώτο το TvNea θα την πάρει άνθρωπος του ομίλου και συγκεκριμένα η Άννα Βλαβιανού. Η  Άννα Βλαβιανού αυτή την στιγμή είναι στην διεύθυνση του site tospirto.net όπου και θα παραμείνει, ενώ θα αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες του  Νικόλα Γιατρομανωλάκη


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Ποιο είναι το νέο τούρκικο που θα δειξει ο ΑΝΤ1; 
Πότε θα κάνει πρεμιέρα;
Νέα τούρκικη σειρά έρχεται στην Ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε άλλο ένα τούρκικο σήριαλ για να προβάλει. Αποκλειστικές μας πληροφορίες θέλουν η νέα τουρκική σειρά να έχει τίτλο Βορράς και Νότος (υπάρχει περίπτωση τελικά να κλειστεί και μια ακόμα σειρά). Η πρεμιέρα του θα γίνει μετά το Πάσχα και θα παίζει στις 22:15 για αρχή ενώ μετά θα μετακομίσει πιθανότατα στις 21:15 στην θέση του Σουλεϊμάν.

Σουλεϊμάν τέλος για φέτος; Το TvNea ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
Μια και είπα Σουλεϊμάν, μέχρι και το τέλος Μαΐου θα παίζει η τουρκική παραγωγή.
Η σειρά θα κάνει μια παύση και θα συνεχίσει ξανά την προβολή του.
Διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν την σειρά να παίζει ξανά του χρόνου.


¨Με τα παντελόνια κάτω¨ :Τσιριδες και  σταδιακή μικρή πτώση
Νέα σταδιακή μικρή πτώση, υπέστη για μια ακόμα φορά , η σειρά το Mega ¨Με τα παντελόνια κάτω¨ με τον μηδαμινό ανταγωνισμό που έχει. Η σειρά τη Δευτέρα πρόβαλε το 3ο επεισόδιο για φέτος, κι ενώ όλοι το είδαμε σαν υπερθέαμα, ήδη αρχίζει να προβληματίζει. Φωνές, φωνές φωνές, τσιρίδες και πέρα δώθε, επικρατεί στην σειρά. Για να φανταστείτε τόση φωνή ούτε στο Αμάρτημα δεν συναντήσαμε. Και μετά μου κράζετε το καημένο το Αμάρτημα, που δεν ολοκληρώθηκε κιόλας. Πάντως το Mega θέλει πάρα πολύ να συνεχίσει η σειρά και του χρόνου. Το τελευταίο λόγω θα έχουν οι ηθοποιοί. Αν δεν δουν euro στην τσέπη τους, σειρά γιοκ.

Θα βγουν τα νέα προγράμματα του ΑΝΤ1; Αποκαλυπτικό ρεπορταζ
Σε σκέψεις είναι οι άνθρωποι του καναλιού για το αν θα πρέπει να βγάλουν νέα προγράμματα τώρα ή το νέο χρόνο.Δεν θα βγει κανένα νέο πρόγραμμα σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TvNea, πέρα από τους Ηρωες το νέο τούρκικο, αλλά και το show. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, αυτό που θα αντικαταστήσει το SON θα είναι επανάληψη ελληνικού προγράμματος. Πιθανότατα το Black Out η το WipeOut. Μην παραπονεθείτε εκεί στον ΑΝΤ1 αν δείτε 3αρια και 7αρια σ εκείνη την ώρα. Αν και αυτή η επανάληψη θα παίζει μόνο για μιάμιση εβδομάδα μιας και όπως σας είπαμε θα μπει το νέο τουρκικό.

Κόβεται το Βάλς στον ΑΝΤ1GR;
Δεν κόβεται και δεν αλλάζει ώρα η καθημερινή ελληνοκύπρια σειρά του ΑΝΤ1, Βάλς με 12 Θεούς. Παρά τα διαφορά δημοσιεύματα ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 δεν είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα, αυτοί απαντούν πως στα εμπορικά κοινά είναι πρώτο με ελάχιστες ημέρες να χάνει την πρωτιά.

Προβληματισμός στο Mega για Γρηγόρη και Σενάριο
Συνεχίζει να προβληματίζει τα νούμερα του Γρηγόρη αλλά και του Κάψε το σενάριο στο Mega. Τα 2 αυτά προγράμματα αν κι έχουν καλά νεανικά, δεν έχουν καθόλου καλό σύνολο κοινού. Αυτό άλλωστε δεν κοιτά το Mega; Αυτά τα κοινά δεν στέλνει σαν δελτίο τύπου για το κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων που από τότε που άλλαξε το Lead in πατώνει στα νεανικά κοινά, ενώ είναι μια ανάσα μπροστά στο σύνολο;

ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
12 Live,
12 EVENTS έρχονται στο TvNea.
«Your Face Sounds Familiar»
Πρεμιέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΣΤΙΣ 21:00.
Να είσαι συντονισμένος στο TVnea.


Αυτά για σήμερα.Περιμένω τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για οτιδήποτε θέλετε να μου πείτε.

Γιώργος Π.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραία η στήλη Γιώργο όπως μας έχει (καλο)μάθει! Τώρα ως προς το τηλεοπτικό σου ρεπορτάζ, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό με την επανάληψη του χιλιοπαιγμένου Wipe out(αν ξαναδώ το Σαμαρά θα...καταρρεύσω!χαχα)ή του Blackout.Θα είναι τραγικό το αποτέλεσμα νομίζω. Α, και το Κράτα Γερά δεν θα προβληθεί από τη στιγμή που παίζει το τρέιλερ?
    Το Your Face το περιμένω πώς και πώς, θα σπάσει τη μονοτονία.
    Όσο για τη σειρά του Μέγκα, δεν μου αρέσει καθόλου, μηδενική έμπνευση και εμφανέστατη αντιγραφή προηγούμενων σειρών του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σουλεϊμαν ενδεχομενως να κανει φιναλε για φετος με το επεισοδιο οπου ο Σουλεϊμαν δινει εντολη να σκοτωσουν τον Ιμπραημ,ετσι θα αφησει τους τηλεθεατες σε αγωνια να το παρακολουθησουν και του χρονου!Καλη η επιλογη του ΑΝΤ1 να προβαλλει το Κuzey guney,αναφερεις οτι θα κλειστει και αλλη σειρα να υποθεσω τουρκικη ε,εχεις καμια πληροφορια ποτε θα ενταχθει και ποια ειναι;Επισης,επρεπε τουλαχιστον να βγαλει το Κρατα γερα επειδη προβαλε και trailer της εκπομπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το adanali δεν παιζει να ξαναπαιξει απο την αρχη μεσα στο καλοκαιρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H εκτελεση του Ιμπραημ ειναι στο 80 επεισοδιο. 10-15 επεισοδια οπως τα βλεπουμε εδω. Δε νομιζω να σταματησουν εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αννα: Εχουν σταματήσει τα τρειλερ του Κρατα Γερα ηδη.

    Το πρόγραμμα που θα μπει σε επανάληψη θα μπιε για μια εβδομαδα και μισή. Την εβδομάδα μάλιστα του Πασχαν δεν θα παίξει ουτε ο Σουλεϊμάν αλλα ο Ιησούς απο τη Ναζαρέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !