Σχολιάζοντας το 1ο Live του YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

2
Αυτές είναι οι πρώτες αμοντάριστες σκέψεις μου για το  show  YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR, καθώς αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο, το show είναι στον αέρα.

Ξεκινά το show και για πρώτη φορά  βλέπω φωτισμένο το σκηνικό του ΑΝΤ1. Το κανάλι ακολούθησε την ίδια συνταγή στο σκηνικό, με τα εκτός Ελλάδος studio.

Στη σκηνή η Μαρια Μπεκατωρου. Είναι εμφανές το άγχος στην αρχή, στη συνεχεία η παρουσιάστρια μου θύμιζε πολύ Ρουλα Κορομηλα. Αν και δεν το περίμενα, ναι, είναι αλήθεια, μου άρεσε  & μου άρεσε πάρα πολύ. Δίνει θετική ενέργεια, παλμό στο studio και δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί.
Αρκετά μεγάλος ο ρόλος της στο SHOW κάτι που δεν περιμέναμε... Μπόρεσε τελικά να τα βγάλει πέρα, και μάλιστα πολύ καλύτερα από άλλες και άλλους παρουσιαστές που τους χρυσοπληρώνουν κιόλας..

Στην κριτική επιτροπή  πάλι, έχω κάποιες μικρές ενστάσεις...Δίνουν ρεσιτάλ ατάκας αλλά και κεφιού τόσο ο Γεράσιμος Γενατάς που κυριολεκτικά δεν αφήνει τίποτα να παίσει κάτω -μεγάλη εκπλήξει για το show- , αλλά και η Κατερίνα Γκακάκη.Αν και ξεκίνησε πολύ χαλαρά η Μπέσυ Μάλφα στις  κριτικές που έκανε, στην συνέχεια  πετούσε ατάκες και χαρακτηρισμούς... (π.χ στον Μαρτάκη), ευτυχώς γιατί άρχιζα να αμφιβάλω για την επιλογή  της στην επιτροπή. Ίσως αν την είχαν για διαιωνιζόμενη να τις ταίριαζε περισσότερο.
Πολύ χαλαρός και συγκρατημένος από την άλλη μεριά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Δυνατό & έξυπνο το νεο πρόγραμμα που διάλεξε ο ΑΝΤ1 και προσωπικά εμένα μπορώ να πω ότι με διασκεδάζει πολύ περισσότερο από το DWTS άλλα και το JUST.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. To mono vareto einai oi synenteyxeis prin apo ti kathe emfanisi pou travane poly...ALliws einai apo ta kalytera show pou exoume dei teleytaia. H Mpekatwrou Koromila...Exei kati pou ti thymizei plaka plaka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαρεσε το show καλυτερο απο ντανσινγκ,πιο δασκεδαστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !