TOP TV:H θλιβερή photo έξω από τον χώρο της Eurovision.Νέος επενδυτής στο Mega.Το φάουλ της Ζέτας.

Χρηστος Γ
3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ:ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟ MEGA.(+) ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-DWTS/EUROVISION.
Ξεκινώ με το μεγάλο 'φάουλ' της Ζέτας στον τελικό του DWTS. Δεν εννοώ την αγένεια στο μικρό Χρήστο (δε παρουσίαζε ο Παπαδάκης,το 'ακουστικό' κάνει κουμάντο),αλλά την αμέλεια να προσφωνήσει τον ΑΡΓΥΡΟ Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο,ο οποίος καθόταν δίπλα στο Δ.Ταμπάκο.Το θλιβερό είναι πως μάλλον δεν τον γνώριζε...
9.Εφθασε στην ενδοχώρα της Agb ο Σουλειμάν. Οτι υπάρχει απέναντι το έχει σκουπίσει ο γκομενιάρης Σουλτάνος,ακόμα και το ομοεθνές σαπούνι 'Fatmagul'.Ποιο πάτος...πεθαίνεις,που λέτε κι εσείς οι νέοι!! Μη χολοσκάς...θα το φας στη μάπα τα απογεύματα μάλλον...
Αλί και τρισαλί για το κουτσό 'Βαλς' που κατρακυλά καθημερινά. Περίεργο,πως γυρνά ο κόσμος την πλάτη σε ερμηνείες όπως του Μάνου Παπαγιάννη & της τηλεοπτικής συντρόφου του??
8.Οχι τίποτ'άλλο,είναι αμάθευτη η Δανδουλάκη από αποτυχίες,γιατί ο Ant1,όσο να πεις έχει χωνέψει αρκετές στο χώρο της μυθοπλασίας.Γι'αυτό και το Σαρακοστιανό μενού του Μαρτίου έχει Πούμπουρα,Λιανό,Μπουλέ,Wipe Out, Heroes & σια.Ενα πάγωσε,5 τηλεπαιχνίδια ξεπήδησαν!! (Μην ακούω κακοήθειες πως ο Ant1 δεν επενδύει σε σήριαλ.Στο φανάρι είμαι,το βλέπω έχει δώσει 'πράσινο φως' σε ΔΕΚΑΔΕΣ σενάρια που κατατέθηκαν...)
7.Εξαγοράζεται ο Πήγασος από το ΔΟΛ,με αντίτιμο...1 ευρώ!Στο νέο, πανίσχυρο όμιλο μπαίνει-όπως όλα δείχνουν-ο Βαγγέλης Μαρινάκης,εκ των κυρίαρχων του επιχειρηματικού παιχνιδιού.Ερχονται καλύτερες ημέρες για το Mega?Θα δείξει...ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.
6.Ερχεται η τάση του μέλλοντος? Καφές με τη...Δέσποινα? Ολοένα και περισσότεροι ΜΗ παρουσιαστές αναλαμβάνουν δημοφιλή projects.Δεν τα πήγε & άσχημα η Βανδή χθες.Γιατί η Μακρυπούλια? Οσο λιγοστεύουν τα τυχερά σε θέατρο,σήριαλ,νυχτερινά σχήματα,το μεροκάματο θα βγαίνει κι αλλιώς... Γιατί δηλαδή,η Μενεγάκη έβγαλε πανεπιστήμιο για να μπει στο γυαλί?Το famous College of upskirts τελείωσε με 'αριστα'...
5.Mερικά απολαυστικά tweets,ενδεικτικά του χθεσινού τελικού της Eurovision:
-Με τον Παντελίδη ξεχάσαμε τον Rybak.
-Mην ακούω άσχημα για την παρουσίαση της Βανδή.Είναι η μόνη που 'γύρισε' τον Τόλη στους '2 Ξένους'!
-Γωγώ Τσάμπα δαγκωτό για Σουηδία!
Αλέξανδρος Πετρίδης ψήφισε,τι άλλο,ΑΠΕΡΓΗ!
-Κυρία Λέανδρος,αληθεύει πως κάνατε ντουέτο με την Αννα Βίσση στα πρώτα βήματα της καριέρας σας???(ρωτά η hostess Δέσποινα!!)
-H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από τη Eurovision.
4.ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ DWTS γιατί... 
Είδα την αισθαντική εμφάνιση των Ολυμπιονικών.Το εκπληκτικό επίπεδο των φιναλίστ. Τον αυθόρμητο πιτσιρικά του Make a wish,που μας θύμισε τον λόγο (και καλά) ύπαρξης των διαγωνιζόμενων.Για τα μηδαμινά λαμπερά, προγράμματα που υπάρχουν πια...
ΓΕΛΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ DWTS ΜΕ... 
Την αδέξια-κλεμμένη-χορογραφία της Ζέτας.Τα ουρλιαχτά της Ντορέτας για το Οσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, μπαρδόν τη νίκη στο χορό.Τα φριχτά σκηνοθετικά λάθη.Το 'Κατερίνα Καινούργιου' μαύρισμα της Κάτιας Δανδουλάκη. 
3.Λυτούς & δεμένους έχει βάλει η 'σιδηρά' Γιάννα Αγγελοπούλου (όπως συνέβαινε πάντα στις αδίστακτες φιλοδοξίες της) για να γίνει παγκόσμιο best seller το νέο της βιβλίο.Η μάχη με τον καρκίνο & η 'μεγάλη χαμένη ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων'.Οχι,δεν πρόκειται για αυτοκριτική...για άλλους μιλάει...


2.ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ:-Πάνε οι εποχές του 'οξυζενέ' στα πρωινάδικα.Τώρα ο Λιάγκας ξεστομίζει πιο πολλά καφριλίκια κι από παρέα σε μπιραρία.'Τι αηδία φαγητό είναι αυτό? Τι ταλαίπωρους τραγουδιστές φέρνεις Νέζο'??
-Πάνε οι εποχές που ανέβαινε στη σκηνή ο κ.Πλέσσας και έκανε κανά 5λεπτο να σκίσει τον φάκελο.Με I-PAD η Βίκυ Λέανδρος.
-Τέλος στην εσωστρέφεια.Η Υπουργός Τουρισμού,Ολγα Κεφαλογιάννη υποδέχεται τη Ρουσλάνα στην Ακρόπολη,όχι η Μπόκοτα & ο Ψινάκης.
-Oι ρεμπέτες φορούν 'σταράκια' κι όχι δερμάτινα μποτάκια.
-Τα μεσημεριανά αναβιώνουν πια στο διαδίκτυο. Κάθε μέρα 'πεθαίνει κι ένας επώνυμος',ενώ βλέπουμε το ίδιο 'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ' σε 4 sites!Της Λαμπίρη σου λέω...
ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ:Τα αστεία playback των καλεσμένων της Eurovision .H φιλία Ελευθερίου-Αδάμου.Η 'ένοχη' αγάπη για τον Τηλεκύβο,την Αννίτα & τα τούρκικα σαπούνια.H τρομοκρατία των δημοσιογράφων του Mega.Τα διατροφικά σκάνδαλα,με τελευταίο το κρέας αλόγων στα τρόφιμα.
@ Πρώτο θέμα παγκοσμίως (τι άλλο?) η δολοφονία της συντρόφου του Οσκαρ Πιστόριους.Η αποκαθήλωση του αθλητή-σύμβολο γίνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.Πόση υποκρισία πια? Στις πλάτες μιας προσωπικής τραγωδίας θα 'ξεπλυθούν' τόσες αμαρτίες? Αποσύρθηκε το σποτάκι των Οσκαρ,οι χορηγοί έφυγαν,τα αναβολικά 'ανακαλύφθηκαν' ξαφνικά.
Μόνο τα προσωπικά πάθη είναι ικανά να βγάλουν απ'το 'κάδρο' όσους συμμετέχουν σε παρανομίες,κυκλώματα & επίπλαστες καταξιώσεις.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΜΕΙΝΑΤΕ & ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ... ΣΥΝΤΟΜΑ (?)

 (AKOMA KΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ? ΒΡΑΚΙ 2ο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ 7ους....)

Διαβάστε ακόμα
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Τι "ΝΕΟ" (SHOW) έρχεται μετά το DWTS 3 στον ΑΝΤ1; 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ ωραία και η σημερινή σου στήλη. Όσον αφορά το Mega και Μαρινάκη δεν νομίζω να ισχύει καθώς τα ίδια έλεγαν ότι θα επενδύσει στο ALTER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η στήλη σου! Έχεις άποψη κ την εκφράζεις με πολύ περίτεχνο τρόπο! Μόνο που δε συμφωνώ με την αναφορά σου στο αδέξια αντιγραφή! Ήταν μια πετυχημένη αντιγραφή κ αυτός ήταν ο σκοπός για αυτό κ επιλέχθηκε αυτό τ τραγούδι κ όχι της Lopez που είναι από το glee ! Κ τα Σπάσε ! Όσον αφορά την Ντορετα αληθινά ούρλιαζε αλλά όταν ένας άνθρωπος κουράζεται κ παλεύει για να κερδίσει την πρωτιά κ πράγματι ανταμείβονται οι κόποι αντιδρά έτσι! Το ερωτηματικό στο σύντομα γιατί μπήκε;;; Η στήλη σου μου είναι ιδιαίτερα αγαπημένη! Τα σπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apsogi itan i antyidrasi tis ntorettas. teleio to xoreutiko tis zetas. teleio apo kathe apopsi olo to dancing. thea i despina, ta pige teleia kai osos gia ta sximata pou lete oti den yparxoun min ksexnate pws i despina vrisketai se sxima kai pws to xthesino to ekane afilokerdws! despinaa for ever!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !