Σήμερα στις 21.15 Fatmagul

Ανώνυμος
2
FATMAGUL
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4
Περίληψη:  Ο Ερντογάν μαθαίνει ότι το συμβάν ερευνάται και συγκεντρώνει όλους τους ενόχους. Η ανέμελη ζωή τους έχει μόλις τελειώσει. Η αστυνομία είναι κοντά στα ίχνη τους. Ο Σελίμ και ο Ερντογάν φοβούνται να μην συλληφθούν και προκειμένου να σωθούν επιλέγουν ως μόνη λύση να στραφούν στον θείο του Σελίμ, τον δικηγόρο Μινίρ. Η Φατμαγκιούλ περνάει δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, ενώ ο Μουσταφά μαθαίνει την αλήθεια για την τραγική νύχτα. Το μεγαλύτερο πειστήριο για την τραγωδία της Φατμαγκιούλ το βρίσκει η Μουκάντες στον τόπο του εγκλήματος. Είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο για τη ζωή της. Η Φατμαγκιούλ, έχοντας πια στη ζωής της τις μαύρες σκιές τεσσάρων ατόμων, ελπίζει ότι θα την επισκεφτεί ο Μουσταφά.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χειρότερα πήγε χθές 15και κάτι έκανε με 30 ο Σουλεϊμάν και 18 η επανάληψη του Λαζο.Την Πέμπτη με πακέτο το βλέπω και κοντά στο 10άρι. Αλλάξετε ώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομιζω να πάει χειροτερα την πεμπτη....δεν θα εχει Σουλεϊμάν λόγω του αγωνα και θα ανεβασει τα νουμερα της η φατμαγκουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !