Τηλεκοντρόλ-Ο νέος επενδυτής του ALTER -Πρωινό στον ΑΝΤ1;-Τουρκικη επιθεση-pime time MEGA-Μετά το Greys Anatomy τι;

25
Μετά από μια μικρή διακοπή (όχι παιδιά δεν έκοψα τον εαυτό μου),το Τηλεκοντρόλ επιστρέφει σήμερα Πέμπτη με καυτά νέα . - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:θα δούμε φέτος Πατέρα -Μπαρμπαρίγου το πρωί; - Ανοδικές τάσεις για Ευαγγελάτο -Ο νέος επενδυτής του ALTER - Τουρκική επίθεση και απο τον ΑΝΤ1. Σε ποια ζώνη θα μπει; -3 σειρές + το Κάψε το σενάριο το Mega στο Β μισό. - Μετά το Greys Anatomy τι; 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:θα δούμε φέτος Πατέρα -Μπαρμπαρίγου το πρωί;
Και ξεκινώ την στήλη μου με ένα Αποκλειστικό θέμα. Πριν λίγο καιρό σας είπαμε για 2 εκπομπές γία με παρουσιάστρια την Λίτσα Πατέρα και η άλλη την μαγειρική με την Αργυρό Μπαρμπαρίγου  (η κυρία Μπαρμπαρίγου  θα βγάλει κανονικά την εκπομπή ζαχαροπλαστικής κάθε Σαββατοκύριακο). . Αν και ο κύριος Λατσιος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ανέφερε ότι είναι στις συζητήσεις αυτές οι εκπομπές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να παίρνει τελικά έγκριση για την φετινή τηλεοπτική χρονιά που διανύουμε. Οι επαναλήψεις άλλα και η τουρκική σειρά μάλλον ικανοποίησε τα στελέχη του καναλιού μιας και η Ονειροπαγιδα χτυπάει 20αρια και η Asi 30νταρια.

Ο νέος επενδυτής του ALTER είναι όντως ο Μαρινάκης"
Στην ΕΣΗΕΑ εμφανίστηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΕ (ALTER CHANNEL) και παρόντος του εκπροσώπου των δημοσιογράφων Βασίλη Τζήμτσου, αλλά και.συναδέλφων του έδωσε 3 σημαντικές ειδήσεις:
1) Ο νέος επενδυτής του ALTER, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ είπε ότι υπάρχει και ένας ακόμα επιχειρηματίας που θα συμμετάσχει, πέρα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. (Σ.Σ.: Βέβαια, το όνομα του Μαρινάκη, έχει υπονοηθεί κατ'επανάληψη και εμάς μας κάνει εντύπωση ότι αποκαλύφθηκε τώρα που...τα πράγματα έχουν πάρει αυτή την περίεργη τροπή, για αυτό και εμείς κρατάμε "μικρό καλάθι")
2) Ο κ.Γκότσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι υπάλληλοι που θα απορροφηθούν στο "νέο ALTER", να μην είναι οι γνωστοί 249, αλλά είπε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν 350.
3) Οι αποπληρωμές των δεδουλευμένων θα γίνουν εάν και εφόσον το ALTER, υπαχθεί στο άρθρο 99.
(ευχαριστώ το pressarismenos.blogspot για την παραχώρηση του άρθρου)

 Ανοδικές τάσεις για Ευαγγελάτο 
Ανοδικές τάσεις έχει τον τελευταίο καιρό
ο Ευαγγελάτος στον ΣΚΑΙ.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η εκπομπή
τύπου δελτίου κάνει διψήφια ποσοστά σε μια ζώνη δύσκολη..
Αυτό είναι που λένε όλα θέλουν το χρόνο τους.


Τουρκική επίθεση και απο τον ΑΝΤ1. Σε ποια ζώνη θα μπει;
Νέα τουρκική σειρά έρχεται σε λίγο καιρό από το Mega.
Αν νομίζατε ότι ο ΑΝΤ1 θα καθίσεις έτσι κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.
Κι ο ΑΝΤ1 πολύ σύντομα θα βγάλει νέα τουρκική σειρά που μάλλον όπως όλα δείχνουν τα πράγματα θα είναι αυτό που θα δίνει Lead in στο δελτίο του ΑΝΤ1.
Πιθανότατα να παίζει από τις 6 μέχρι και τις 8.


3 σειρές + το Κάψε το σενάριο το Mega στο Β μισό.
Με 3 σειρές + το Κάψε το σενάριο θα βγει το Mega στο Β μισό. Πίσω στο σπίτι, Κλινική Περίπτωση θα ξεκινήσει να παίζει κατά τον Φλεβάρη ενώ η νέα σειρά που ετοιμάζει το Mega με γοργούς ρυθμούς θα βγει το Μάρτιο για περιορισμένα επεισόδια, καθώς το κανάλι σχεδιάζει να το συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.
Μετά το Greys Anatomy τι;
Διπλασίασε τα νούμερα του ο ΑΝΤ1 στην ώρα 22:00 με 23:00 και από τα μονοψήφια που είχε ήδη βλέπει διψήφια στο σύνολο και ικανοποιητικά 17αρια στο νεανικό κοινό. Και μπορεί τα νούμερα να μην είναι και πολύ μεγάλα, ο ΑΝΤ1 δεν σκέφτεται να βάλει ούτε νέο τουρκικό ούτε κάποια επανάληψη. Μετά το τέλος του Greys Anatomy θα συνεχίσει ο ΑΝΤ1 με νέα ξένη σειρά Prime series ( True Blood-Merlin-Pasific-Entourage-Prison Break-Lost-GLEE)

Ολα ίδια...
Πρεμιέρα έκανε ο Θέμος και τα έκανε όλα μπάχαλο. Μεγάλα νούμερα με την ιδία συνταγή εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά είδαμε πολλά Video από προηγούμενα χρόνια…
Πάντως δεν ξερω αν το προσέξατε, οι τίτλοι αρχής του Όλα είναι σχεδόν ίδιοι με του Ράδιο Αρβύλα…
Τυχαίο;

Αυτά τα λίγα για σήμερα παιδιά. Ραντεβού με το Τηλεκοντρόλ την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TvNea .
Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις η οτιδήποτε άλλο.



ΠΡΕΜΙΕΡΑ DWTS 3: 18/11 στις 21:00 Live Event στο TvNea 
Χορεύουμε; Ναι φίλοι μου κι αυτή την φόρα το TvNea θα χορέψει μαζί με το Dancing with the Stars. Έτσι από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή, το EVENT με την Live αναμετάδοση του TvNea με σχολιασμό και κριτική επιστρέφει τώρα ανανεωμένο και με Live εικόνα από το studio του ΑΝΤ1.
Κυριακή στις 21:00 σχολιάζουμε και βλέπουμε μαζί  Dancing with the Stars στο TvNea. Να είσαι συντονισμένος... 

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. fetos to mega den exei polla programmata stin prime time tou.sigkekrimena stis 9,tha itan kalo ektws tis seires (pisw sto spiti,me ta pantelonia katw kai kliniki periptwsi)pou tha exei sto b' miso na parei kai tin seira me ton Saki Mpoula DADDY COOL tou mega kiprou kai na tin provalei tin evdomada 2 fores wste na exoume na vlepoume kai tis 5 meres(devtera - paraskevi) seires stis 9 kai to master chef 2 stis 10!as to skeftei ligo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετα το GREYS ANATOMY που τελειωνει σε λιγες μερες δεν θα βαλουν ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, WANTED, BIGGEST GAME? Για πότε τα ετοιμάζουν αυτά για του χρόνου?Χαίρομαι που επιτέλους χονέψαμε πως ο ΑΝΤ1 δεν θα κανει τιποτα φετος στη ζωνη 11-13.Το Τουρκικο το απογευμα πρεπει να ξεκινησει αμεσα, το αργότερο 3 Δεκεμβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, WANTED, BIGGEST GAME εινια γαι την prime time.
    Οσο για το 11-13 υπάρχουν κι αλλα προγραμματα..οπως αλλο ενα τουρκικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O EUAGGELATOS ONTOS ANEBAZEI TA NOUMERA TOU, MOU ARESEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολιες τελειωσουν τα επεσοδια του GREYS o ANT1 δε νομιζω να βαλει αλλη ξενη σειρα στις 22.00. Μαλλον θα βαλει τα νεα του παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλα ρε γιωργο που θα στριμωξει μετα τον σουλειμαν,το νεο τουρκικο και το βαλς με 12 θεους αν η prime time ειναι γεματη;Εγω προτεινω ο αντ1 να αλλαξει ριζικα του προγραμμα του απο γεναρη!Να γινει:7-11παπαδακης,11-11.30μπαρμπαριγου και 11.30-12 πατερα(αμα τις βαλλλουν θα κανουν νουμερα)αλλιως να βαλλουν 11-12 το καφε της χαρας,12-13 κων/νου κ ελενης,μετα αντι για κωννου και ελενης να βαλλουν σταβλους κ αντι για καφε να βαλλουν εγκληματα!17-18κανονικα η τσιμτσιλη,18-19 το νεο τουρκικο,19-20 σουλειμαν.Μετα στις 21.00 το βαλς με 12 θεους,στις 22 να βαλλουν:Δευ-μπουλε,τριτη-φαρσες,τεταρτη-κρατα γερα,πεμπτη-πολιτικη εκπομπη με χουκλη,παρασκευη-αμαρτημα.Μετα στις 23 δυτερα-τριτη ραδιο αρβυλα και τεταρη-παρασκευη prime series ,και στις 24 δευτερα-τριτη ολα 13 και τεταρτη-παρασκευη βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6:17 to masterchef 2 8a vgei ton dekemvrio.Otan arxisoun oi seires 8a exei teliosei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βαλς με 12 θεους δεν πήρε πρασινο φως απο Αντ1 ακομα. Ολα τα αλλα θα βγουν απο το νεο χρονο.

    17/12 θα βγει το masterchef 2 δες εδώ περισσοτερα http://tvnea.blogspot.gr/2012/11/mc-mega.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα χαζοι ειναι δεν εχουν παρει ακομα το βαλς;με πολλη καλη διαφημιση θα κανει το λιγοτερο 30αρια!Και θα του ρθει και σχεδον τζαμπα αφου περισσοτερα δινει για τα τουρκικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7:06 μ.μ-Οπως έμαθα ειναι σε παγωμενες συζητησεις για το βαλς φιλε. Η σειρα αν βγει τελικα θα βγει με το νεο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν παρουν το ΒΑΛΣ για ποια ζωνη το προοριζουν?Μήπως 19.00-20.00?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:12 μ.μ
    γιωργο οι πληροφοριες σου λενε οτι τελικα θα γινει το deal και θα το δουμε απο γεναρη ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξερω παιδια..., αν το παρουν σιγουρα παει για Prime Time.

    Νομιζω ομως οτι θα το παρουν, αλλιως δεν θα εμπαιναν στην διαδικασια να το ψαξουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kanate la8os, meta to Grey's Anatomy 8a valoun stis 10pm h True Blood, h Merlin, h Pasific h Entourage. To Prime Series fetos 8a einai stis 10pm.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kosmas σωστα ειναι κι αυτες οι σειρες που ειπες... thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 6 κ 50 δε νομίζω να γίνετε αυτό που λες γιατί ο ΑΝΤ1 έχει μια επιτυχημένη μεσημβρινή ζώνη και δε γίνετε να την αλλάξει ! Θα την κρατήσει ως έχει κ κ οι στάβλοι δε μπορούν να παίξουν μεσημέρι λόγω των βωμολοχίων! Γιώργο Π συγχαρητήρια για την στήλη σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kwnstandinou kai elenis kai kafe tis xaras oti ora paixoun tha kanoun noumera egw tha riskara 6-7 kafe tis xaras kai 7-8 kwnstandinou kai elenis fandastite neanika pou tha kanoun kai mesimeri tourkika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:35 μ.μ.

    Me thn kamia, tha katastrepsh oloklhrh thn meshmerianh zwnh o ant1 an to kanei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Den lete na katalabete orismenoi pws oi epanalipseis den pianoun tis idies tiletheaseis oles tis ores... Kai oi Dyo Ksenoi einai ena paradeignmma... 10ari sto 16:00-17:00, 25ari sto 17:00-18:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θα πω τίποτα το μονό που θέλω είναι το GLEE στον Ant1.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει αυτή η απίστευτη σειρά στην ελληνική τηλεόραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. an teleiosei to master chef mexri na ksekinisoun oi ellinikes seires ti tha valei to mega stin thesi tou pali tourkiko? toulaxiston as valei afto pou tou proteinw, to HAZIRAN GECESI (A NIGHT IN JUNE) deite to trailer tis edo http://www.youtube.com/watch?v=tJ6vrW0nhPc&feature=plcp. epeisis otan kanei finale i sila i oi dio ksenoi as valoun stin thesi tous tin kathimerini seira MARIA I ASXIMI se epanalipsi pou exoume na tin doume kairo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. To mega και ο ant1 θα πρωταγωνιστησουν φετος...Δεν συζητιτιεται αυτο...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν τα υψηλα νουμερα του ''ευτυχισμενοι μαζι '',,,σε επαναληψη μαλιστα...Πότε θα ξαναρθει τέτοια σειρα σαν κι αυτη,που δεν σας κρυβω πως σε καθε επεισοδειο εσκαγα στα γελια...Πιστευω απ τις κορυφαιες ελληνικες κωμικες σειρες που εχουν ποτε παιχτει στην ΤV...NIKOS -PATRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον θα έχουμε εξελίξεις στη ζώνη 22.00-23.00 στον Ant1.Θεωρώ πως δε θα συνεχίσει με νέα επεισόδια σειρών.Ο καινούργιος κύκλος του Greys σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα.Οι επαναλήψεις έκαναν 8 στο σύνολο και 10-12 στο νεανικό και τα νέα επ.10-11 και 12-15 αντίστοιχα.Μόνο διπλασιασμός δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !