Στην Κύπρο για το ''Βαλς με δώδεκα θεούς'' η Κάτια Δανδουλάκη

Giannis
2
Η Κάτια Δανδουλάκη πρόκειται να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στην Κυπριακή τηλεόραση αφού αποδέχθηκε, την πρόταση για συνεργασία, αφού ενθουσιάστηκε από το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, το οποίο πήρε έγκριση και προορίζεται για να προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν στον ''ΑΝΤ1 Κύπρου''.H Κάτια Δανδουλάκη θα χορέψει ''Βαλς με δώδεκα θεούς''. Έτσι τιτλοφορείται η νέα τηλεοπτική πρόταση της G.M production, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, έγινε μπεστ σέλλερ και τώρα θα μεταφερθεί στο μεγάλο κανάλι της Κύπρου.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ενώ στο καστ παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί: Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Χριστιάνα Αρτεμίου, Θέα Χριστοδουλίδου, Χρυσή Αντρέου, Κρίστυ Παπαδοπούλου, Άννα Μονογιού, Αστέρω Κυπριανού κ.α.

Το ''Βαλς με δώδεκα θεούς'' είναι ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα όπου τέσσερις άνθρωποι που ξεκίνησαν αντίπαλοι στην πορεία έγιναν φίλοι και σφράγισαν το πεπρωμένο τους.

Μια νύχτα με βροχή, ένα απότομο φρενάρισμα και μια καραμπόλα. Σπασμένα φανάρια στην άσφαλτο, και τέσσερις οδηγοί να αλληλοκοιτάζονται και να αλληλοκατηγορούνται. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα, η Ναταλία... Έτσι αρχίζουν όλα...

Δώδεκα μήνες ακολούθησαν. Γεμάτοι ανατροπές, δάκρυα και γέλια για τους τέσσερις που ξεκίνησαν αντίπαλοι, έγιναν φίλοι και κατέληξαν να ξεπεράσουν ακόμα και αυτό το στάδιο. Έγιναν ο ένας για τον άλλον, το ''τώρα'', το ''σήμερα'' και το ''πάντα''.

Σαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, που κάποτε καθόριζαν τις ζωές των απλών θνητών, έτσι και εκείνοι οι δώδεκα μήνες σφράγισαν τις ζωές αυτών των ανθρώπων.

Πηγή: a Vecnews

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. LATHOS!!!To vals me 12 theous tha einai ston antenna kyproy kai oxi sto mega kyproy.Arxika tha itane sto mega alla telika den ta vrikane me tin paragogi kai telika tha einai ston antenna edw kai arketo kairo apofasistike afto.Malista kai o ant1 kyproy mesa apo tin ekpompi ''vale antenna'' filoxenise kapious ithopious opou milisan gia to vals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία ιστορία, έχω διαβάσει το βιβλίο .. μακάρι να το βάλουν και στην Ελλάδα .. που μας έχουν πρήξει στα φτηνού (μην πω τπτ χειρότερο) τύπου αληθινά ριαλιτι .. απορώ γιατί αναρωτιόμαστε που κάνουν νούμερα οι τούρκικες σειρές;; μήπως γιατί λείπει η καλή μυθοπλασία από την ελληνική τηλεόραση;;(ρητορική ερώτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !