Τι γίνεται με Γιάννη Τσιμιτσέλη, Χάρη Ρώμα και ANT1;

3
Μπορεί πέρυσι ο «Μπαρμπαστρούμφ», η σειρά που προοριζόταν για το Mega και στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, να μη βρήκε το δρόμο της για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, φέτος όμως η επιστροφή του στα τηλεοπτικά πράγματα φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανή, μιας και θα κάνει μια συνεργασία έκπληξη!Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη , ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια σειρά που ετοιμάζει ο ...
Χάρης Ρώμας και η οποία θα είναι κάτι ανάλογο της παλαιότερης μεγάλης επιτυχίας του «Οι μεν και οι δεν». Ο ηθοποιός είδε με θετικό μάτι την πρόταση που του έκανε ο Χ. Ρώμας και, αν τελικά ο ANT1 δώσει το «πράσινο φως» για την συγκεκριμένη σειρά, θα επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα πολύ δυναμικά.

Πηγή: Real life

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Tvnea απ'τις πληροφοριες σου τι πιθανοτητες εχει να βγει τελικα αυτη η σειρα του ρωμα το β' μισο της σεζον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eφοσον το Μega και ο Αnt1 εχουν αντιστοιχα καναλια και στην Κυπρο,γιατι δεν αγοραζουν κυπριακες σειρες για να προβαλλουν την νεα τηλεοπτικη σεζον.Απο οσα γνωριζω οι σειρες στην κυπριακη τηλεοραση και αυτες που παιζονται στο ΡΙΚ αλλα και στα ιδιωτικα καναλια εχουν μεγαλη τηλεθαεαση στο κυπριακο τηλεοπτικο κοινο,δεν ειναι ολες γυρισμενες στην κυπριακη διαλεκτο και πρωταγωνσιτουν εξαιρετικοι ηθοποιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΑΝΤ1 ειναι το μοναδικο καναλι που αυτη την στιγμή δεν εχει δώσει τίποτα πρασινο φώς. Μετα τον 15 Αυγουστο που επιστρεφουν ολα τα στελεχη του, θα παρθουν αποφασεις. Πληροφοριες μου λενε πως ο Ρώμας και οι Βρυκολακες θα πάρουν φέτος το πρασινο φως απο τον ΑΝΤ1(μαζι με το Αμαρτημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !