To οργισμένο μήνυμα του Κότσιρα και η απάντηση του θαυμαστή του!

0
«Πυρά» κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και των ΜΑΤ εξαπέλυσε ο Γιάννης

Κότσιρας μέσα από την σελίδα του στο Facebook, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση:
Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras
Καλημέρα σε όλους. Ειλικρινά εύχομαι να κάναμε λάθος όσοι πιστεύουμε πως με το καινούριο μνημόνιο θεμελιώθηκε η ταφόπλακα της Ελλάδας. Πραγματικά ελπίζω αυτή η μειοψηφία που πήρε την χθεσινή απόφαση να έχει δίκιο και η πλειοψηφία άδικο. Έτσι κι αλλιώς σε 3 μήνες αν όχι σε λιγότερο θα χρειαστεί να παρθούν καινούρια μέτρα και να ξεκινήσει το καινούριο κυνήγι των δόσεων.
Θλίβομαι βαθιά που χθες, αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για άλλη μια φορά, οι μασκοφόροι συνεργάτες του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους των 500€ των ΜΑΤ, κατάφεραν να την διαλύσουν με μάρμαρα, φωτιές και δακρυγόνα. Η πραγματικότητα όμως είναι πως περίπου 1 εκατομμύριο πολίτες μαζεύτηκαν να διαμαρτυρηθούν κατά του ξεπουλήματος της χώρας. Κι αυτή είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί. Σας αναρτώ τη φωτογραφία του τι συνέβαινε λίγο πριν αρχίσουν οι ζωντανές συνδέσεις και τα επεισόδια. Αυτό που βλέπετε έφτανε μέχρι την Ομόνοια, την Πλάκα και γενικά σε όλη την Αθήνα.
Έτσι προς δική σας ενημέρωση…
Η ζωή συνεχίζεται…
Στη συνέχεια  όταν κάποιος του απάντησε λέγοντας πως  ο κόσμος δεν αλλάζει βελούδινα και πως χιλιάδες άνθρωποι συγκρούστηκαν χθες με τις δυνάμεις καταστολείς και τον προέτρεψε αντί να κατηγορεί αυτούς που επιλέγουν να συγκρουστούν να στηλιτεύσει αυτούς που μόλις ακούσουν μπαμ πάνε σπίτια τους, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να απαντήσει:
Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras‎@Thanos Gogos Αγαπητέ Θάνο προφανώς και δεν ήσουνα κάτω χθες.Δυστυχώς δεν ήταν χιλιάδες ο κόσμος που συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ αλλά καμιά διακοσαριά άτομα. Αυτό που στηλιτεύω δεν είναι αυτούς που τα βάζουν με τους πολιτικούς αλλά αυτούς που τα βάζουν με τα μαγαζάκια. Δεν αντιλαμβάνομαι ποια σχέση έχει το μνημόνιο με το Αττικόν και τα περίπτερα που έκαψαν. Ο αντίπαλος φίλε δεν είναι ο γείτονας. Ο αντίπαλος είναι στη Βουλή. Και στη Βουλή τα δήθεν μαγκάκια που πετάνε πέτρες, δεν πλησιάζουν καν. Εκτός και όταν πλησιάζουν τα δελτία ειδήσεων που οργανωμένα προκαλούν για να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις και να φανεί άδεια η Πλατεία. Εσύ από την άλλη έχεις έρθει ποτέ αντιμέτωπος είτε με γκλομπ και ψέκασμα στη μούρη για να καταλάβεις τι σημαίνει το πρώτο μπαμ ή σχολιάζεις βλέποντας τα γεγονότα από την τηλεόραση; entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !