Τι Είδαμε στα Περιοδικά (2010 Edition)

Ανώνυμος
0
Καλό σας απόγευμα. Και αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησαν εκτάκτως τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά περιοδικά.


Ξεκινάω με τον Τηλεθεατή όπου η λαμπερή Κατερίνα Γκαγκάκη φωτογραφίζεται και δίνει συνέντευξη  και μιλάει για τα 20 χρόνια του ΑΝΤ1, για το X-Factor και για την παράταση που πήρε το talent show. Στο σημερινό τεύχος υπάρχει παρασκήνιο για την Ζωή Της Άλλης και αφιέρωμα στα γεγονότα που συνέβησαν το 2009 στον κόσμο και στην TV.


Στο Τηλέραμα ο Νίκος Μουρατίδης δίνει μια συνέντευξη-βόμβα και σχολιάζει τους πάντες. Το cover story είναι η ανασκόπηση του 2009 σε κόσμο, Ελλάδα, showbiz και TV.


Στο TV Zapping για άλλη μια φορά δίνουν συνέντευξη και είναι οι νικήτριες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν Ευδοκία Ρουμελιώτη και Αθηνά Οικονομάκου. Τα δύο όμορφα κορίτσια που πρωταγωνιστούν στην Ζωή Της Άλλης εύχονται καλή χρονιά, μιλάνε για τις εξελίξεις της πετυχημένης σειράς και πως είναι πίσω από τις κάμερες η σχέση των 2 νέων κοριτσιών. Ρεπορτάζ, ανασκοπήσεις και ποιοι θα μας πουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010 στο σημερινό τεύχος.


Στο TiVo η οικογένεια της σειράς Παιδική Χαρά μας λέει Καλή Χρονιά και λέει για την σειρά που σκίζει. Πολλά τηλεοπτικά νέα έχει το σημερινό τεύχος. Ενώ στο TV Avanti η λαμπερή Φαίη Σκορδά μιλάει για το Μπλα Μπλα , για τον Γιώργο Λιάγκα και για το 2009 που φεύγει πως ήταν για εκείνη και για το 2010 τι θα κάνει στην επαγγελματική και στην προσωπική της ζωή.










Στο 7 Μέρες TV η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει για την Πρωινή Μελέτη, τα θετικά και τα αρνητικά του 2009 και τι περιμένει από το νέο έτος. Ανασκόπηση της επικαιρότητας και της τηλεοπτικής σεζόν.

Τέλος στο Τηλεκοντρόλ για 55η φορά ο Φώτης και η Μαρία μιλάνε για την όχι και τόσο πετυχημένη τους εκπομπή στο Star και για τις φήμες περί διακοπής του Fotis and Maria Live. Οι ατάκες των celebrities το 2009 και ανασκόπηση της ελληνικής TV την χρονιά που φεύγει. Παρασκήνιο από το Mr and Ms Pells και αστρολογικές προβλέψεις για το 2010.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DIANA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !